M2Q en Katalon – uw partners in software testing

M2Q en Katalon – uw partners in software testing

M2Q en Katalon - uw partners in software testing

Katalon & M2Q – uw partners in “software testing”

Sinds enige tijd is M2Q partner van Katalon, een low code test automation tool.
Deze overeenkomst geeft ons, onze klanten en softwareteams de mogelijkheid om gebruik te maken van Katalon tijdens het testproces.

Wat is Katalon?

Het is een alles-in-één oplossing voor Mobile-, Web-, API- en Desktop-app testen voor teams op elk niveau. Het stelt softwareteams in staat om snel en eenvoudig hoogwaardige apps te leveren in verschillende digitale omgevingen. Het is een geautomatiseerd testhulpmiddel. Deze tools helpen testers om testen uit te voeren, te automatiserenen en testresultaten te loggen. Een niet te missen tool dus!

Dit zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen:

Ondersteuning voor diverse applicatietypen: Katalon kan worden gebruikt om tests uit te voeren en te automatiseren voor mobiele apps (zowel iOS als Android), web-applicaties, API’s en desktop-applicaties.

Gebruiksvriendelijkheid: Katalon is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en heeft een intuïtieve gebruikersinterface waarmee zowel beginners als ervaren testers snel aan de slag kunnen.

Automatisering: Het stelt gebruikers in staat om tests te automatiseren, wat de efficiëntie van het testproces verbetert en handmatige inspanningen vermindert.

Testrapportage: Katalon biedt uitgebreide rapportagefuncties, waarmee gebruikers de resultaten van hun tests kunnen vastleggen en analyseren.

Integraties: Het kan worden geïntegreerd met verschillende tools en frameworks voor testautomatisering en continuous integration/continuous delivery (CI/CD) pipelines.

Samenwerking: Katalon ondersteunt samenwerking tussen teamleden, waardoor teams effectief kunnen samenwerken aan het testen van software.

De samenwerking tussen M2Q en Katalon biedt klanten en softwareteams de mogelijkheid om gebruik te maken van deze tool om hun testprocessen te verbeteren en de kwaliteit van hun softwaretoepassingen te waarborgen. Als je meer wilt weten over hoe het kan worden geïntegreerd in je softwareteststrategie, kun je contact opnemen met de experts bij M2Q via het opgegeven e-mailadres: info@m2q.be. Wij kunnen je meer gedetailleerde informatie en begeleiding bieden over hoe je de tool kunt gebruiken voor jouw specifieke behoeften.

Gerelateerde blogs