Intern Test Center

Kwalitatief testen zonder de nadelen van een eigen testomgeving. Dat is het M2Q Test Center!

Wilt u in uw eigen organisatie geen testomgeving opzetten of geen resources toewijzen aan testing? Het interne M2Q Test Center neemt u alles uit handen, zodat u zich volop kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

ONZE FORMULES...

Pay As You Go

Sommige tests zijn relatief onafhankelijk van de inhoud of de businesslogica van de klant. Neem nu de testing van de gebruiksvriendelijkheid van een website.

Fixed-Price

Voor sommige vertrouwde testopdrachten kunnen we op voorhand een vaste prijs bepalen. De vaste prijs wordt ook mee bepaald door de specifieke dienst die u van ons verwacht.

DE VOORDELEN...

Kosten besparend

Wij vermijden de noodzaak van constante investeringen in interne testinfrastructuur en personeelstraining.

Schaalbaar & Flexibel

Ons Testcenter kan gemakkelijk worden opgeschaald of teruggeschroefd afhankelijk van de behoeften.

Tijdsefficiënt

Wij werken parallel aan het ontwikkelingsteam = sneller testproces = snellere time-to-market

Specialized Expertise Access

Toegang tot een breed scala aan getalenteerde en ervaren testers met gespecialiseerde kennis op verschillende gebieden van software testing.

Onafhankelijk perspectief

Onze interne testers worden niet beïnvloed wordt door interne politiek of bedrijfscultuur => kritischer kijken naar de kwaliteit van de software

Geavanceerde tools

M2Q investeert in in geavanceerde tools en technologieën. Dit betekent een verbetering van de testefficiëntie en nauwkeurigheid.

Wat zijn Nearshore en Agile Software Test Diensten?

Software testing diensten verwijst naar het proces van het verifiëren van een systeem met als doel het identificeren van eventuele fouten of gebreken in een software applicatie of programma, zodat het functioneert volgens de eisen van de klant en eindgebruiker. Elk product moet worden geleverd volgens de volledige specificaties die door de klant worden verlangd, wat betekent dat kwaliteitsborging grondig, weloverwogen en efficiënt moet zijn. De traditionele manier van softwareontwikkeling staat bekend als de Watervalmethode, waarbij het bouwproces in een reeks stappen wordt opgedeeld. Dit lineaire ontwerp biedt een duidelijke koers, maar gaat ten koste van veelzijdigheid en naadloze oplevering. Agile Software Testing, als een huidige, populaire alternatief, kan worden geïmplementeerd aan het begin van het project met continue integratie tussen ontwikkeling en testen, iets waar de Waterval methode niet toe in staat is. In plaats van sequentieel te zijn, is Agile software ontwikkeling continu. Tot slot verwijst nearshore naar de geografische locatie die wordt gebruikt voor het uitbesteden van projecten en diensten aan partnerbedrijven. De meeste business-minded mensen zijn al bekend met offshore en onshore outsourcing, die gebruik maken van overzeese partners en in het land gevestigde derde-partij bedrijven respectievelijk om uw software-ontwikkeling teams aan te vullen. Nearshore, ter vergelijking, wordt gebruikt voor outsourcing bedrijven die zich binnen dezelfde tijdzones bevinden als uw bedrijf, maar zich binnen de grenzen van een apart land bevinden. Dit stelt u in staat om uw kwaliteitsborging en software testing uitgebreide teams te hebben op een locatie die in de nabijheid is van het land van uw hoofdkwartier.

HEB JE VRAGEN?

30min GRATIS CONSULTATIE​

Handmatig Vs. Geautomatiseerd testen

Testen op hoog niveau is verdeeld in twee vormen: handmatig en geautomatiseerd testen. Het grootste verschil tussen handmatig en geautomatiseerd testen is wie de test case uitvoert. Handmatig testen maakt gebruik van de input, inspectie en aandacht van menselijke testers. Bij geautomatiseerd testen, zoals u wellicht zult begrijpen, wordt een tool gebruikt om het werk voor u te doen. Handmatig testen wordt gedaan door een tester door geduldige, tijd-geteste inspanning. Elke menselijke tester heeft interactie met de applicatie of software, klikt er doorheen om leemtes of fouten te vinden. Deze methode kan meer tijd in beslag nemen, maar biedt het unieke inzicht van een hands-on ervaring om te helpen bij de uiteindelijke kwaliteitscontroles. Geautomatiseerd testen wordt uitgevoerd door een machine of tool die een vooraf geschreven testscript uitvoert. Aangezien elke test is voorgeprogrammeerd, hangt de kwaliteit van de tests af van hoe goed de scripts zijn geschreven. Het is betrouwbaarder en robuuster dan handmatig, maar slechte programmering kan leiden tot gemiste fouten en bugs in het product.