Quick Scan / Audit

Krijg een duidelijk overzicht van alle knelpunten die kwaliteit in de weg staan

Onze expert bekijkt gedurende één dag uw processen. Op basis van deze mini-audit ontvangt u een verslag. Dat vermeldt de knelpunten die we hebben ontdekt en tekent ook een mogelijk traject uit om uw processen te verbeteren op kwaliteit.

We ZORGEN VOOR...

Mini-audit

Onze kwaliteitsexperten komen komen een halve dag lang uw processen bekijken en bestuderen.

Uitgebreid verslag

Het resultaat van de mini-audit wordt uitgebreid besproken in een verslag met melding van alle knelpunten.

Kwalitatieve processen

De M2Q experten stellen u een traject voor ter verbetering van de kwaliteit van uw processen.

met onze

Kwaliteitsgerichte diensten:

Software Quality Assurance

Onze Software Quality Assurance, ook wel SQA genoemd, zorgt ervoor dat de Test Manager de juiste dingen op de juiste manier doet.

Testmanagement

Als specialisten in testmanagement en geautomatiseerd testen leggen wij een solide basis voor uw testproces. Wij managen het complete testproces!

Training & Coaching

Met de M2Q Trainingen en Coaching programma's wordt uw Team getraind en gecoacht op een uiterst praktische manier zodat het snel zelfstandig aan de slag kan.

Wat zijn Nearshore en Agile Software Test Diensten?

Software testing diensten verwijst naar het proces van het verifiëren van een systeem met als doel het identificeren van eventuele fouten of gebreken in een software applicatie of programma, zodat het functioneert volgens de eisen van de klant en eindgebruiker. Elk product moet worden geleverd volgens de volledige specificaties die door de klant worden verlangd, wat betekent dat kwaliteitsborging grondig, weloverwogen en efficiënt moet zijn. De traditionele manier van softwareontwikkeling staat bekend als de Watervalmethode, waarbij het bouwproces in een reeks stappen wordt opgedeeld. Dit lineaire ontwerp biedt een duidelijke koers, maar gaat ten koste van veelzijdigheid en naadloze oplevering. Agile Software Testing, als een huidige, populaire alternatief, kan worden geïmplementeerd aan het begin van het project met continue integratie tussen ontwikkeling en testen, iets waar de Waterval methode niet toe in staat is. In plaats van sequentieel te zijn, is Agile software ontwikkeling continu. Tot slot verwijst nearshore naar de geografische locatie die wordt gebruikt voor het uitbesteden van projecten en diensten aan partnerbedrijven. De meeste business-minded mensen zijn al bekend met offshore en onshore outsourcing, die gebruik maken van overzeese partners en in het land gevestigde derde-partij bedrijven respectievelijk om uw software-ontwikkeling teams aan te vullen. Nearshore, ter vergelijking, wordt gebruikt voor outsourcing bedrijven die zich binnen dezelfde tijdzones bevinden als uw bedrijf, maar zich binnen de grenzen van een apart land bevinden. Dit stelt u in staat om uw kwaliteitsborging en software testing uitgebreide teams te hebben op een locatie die in de nabijheid is van het land van uw hoofdkwartier.

HEB JE VRAGEN?

30min GRATIS CONSULTATIE​

Handmatig Vs. Geautomatiseerd testen

Testen op hoog niveau is verdeeld in twee vormen: handmatig en geautomatiseerd testen. Het grootste verschil tussen handmatig en geautomatiseerd testen is wie de test case uitvoert. Handmatig testen maakt gebruik van de input, inspectie en aandacht van menselijke testers. Bij geautomatiseerd testen, zoals u wellicht zult begrijpen, wordt een tool gebruikt om het werk voor u te doen. Handmatig testen wordt gedaan door een tester door geduldige, tijd-geteste inspanning. Elke menselijke tester heeft interactie met de applicatie of software, klikt er doorheen om leemtes of fouten te vinden. Deze methode kan meer tijd in beslag nemen, maar biedt het unieke inzicht van een hands-on ervaring om te helpen bij de uiteindelijke kwaliteitscontroles. Geautomatiseerd testen wordt uitgevoerd door een machine of tool die een vooraf geschreven testscript uitvoert. Aangezien elke test is voorgeprogrammeerd, hangt de kwaliteit van de tests af van hoe goed de scripts zijn geschreven. Het is betrouwbaarder en robuuster dan handmatig, maar slechte programmering kan leiden tot gemiste fouten en bugs in het product.