Testmanagement

Als specialisten in test management en geautomatiseerd testen leveren wij oplossingen en diensten om u te helpen een solide basis te leggen voor uw testproces. Van het bijhouden van testcases, het updaten van scripts, het automatiseren van testen tot het vastleggen van resultaten, wij helpen u uw testen te perfectioneren.

Door het implementeren van bewezen tool sets leveren wij oplossingen voor uw Agile en BDD test uitdagingen. Wij kunnen de implementatie voor uw team op vijf belangrijke manieren ondersteunen.

1. UW TESTPROCES STRUCTUREREN
Heeft u problemen met testmanagement, verliest u het overzicht over uw voortgang, is Excel uitgegroeid of worstelt u gewoon met een overload aan informatie? Wij helpen u de juiste tools met het juiste proces te implementeren om de controle over uw testproces te herbevestigen.

2. INTEGRATIE TESTAUTOMATISERING
Handmatige testprocessen en automatiseringsimplementatie niet op elkaar afgestemd? Misschien heeft u moeite om het hele plaatje van testmanagement te zien. Wij helpen u beide aspecten van het proces te verenigen, zodat u één duidelijk beeld krijgt op gebied van kwaliteit en “release-readyness”.

3. NEEM CONTROLE OVER UW TESTOMGEVINGEN
Meerdere omgevingen, verschillende configuraties, veel gebruikerseisen? Met de juiste test management tools kunt u niet alleen beschikbaarheid en toewijzing bijhouden, maar ook specifieke set-ups die gebruikt zijn in executie runs.

4. KOPPELEN DEFECT- EN REQUIREMENT-BEHEER
Gebruikt het ontwikkelingsteam tools waar ze geen afstand van willen doen, maar die volstrekt ontoereikend zijn voor het volgen van uw testproces? Implementeer gewoon de door u gekozen oplossing voor test management en laat ons de lijm leveren die de meerdere systemen verbindt om een geïntegreerde totaaloplossing te leveren.

5. DEFINIEER BELANGRIJKE MEETGEGEVENS EN IMPLEMENTEER DASHBOARDS
Hebt u meer gegevens dan u weet wat u ermee moet doen? Wij kunnen u helpen met het definiëren en creëren van rapporten die u door de overvloed aan gegevens heen loodsen. Voortaan zal u beschikken over de essentiële test management inzichten die u nodig hebt om uw team te begeleiden bij die cruciale releasebeslissingen.

Neem gerust met ons contact op voor meer informatie.