Vind een job bij M2Q

M2Q is een dynamisch en snelgroeiend IT bedrijf binnen de Cronos groep, gericht op state-of-the-art testing oplossingen aan de hand van sterk gegronde testing technieken en methodologieën. Onze klanten helpen om de juiste tests uit te voeren zodat de kwaliteit van hun nieuwe software vaststaat bij een Go Live: dat is onze belangrijkste doelstelling.

Onze werknemers moeten de kans krijgen om te doen wat ze graag doen. We geven je de mogelijkheid om je skills verder te ontwikkelen en we bieden je nieuwe uitdagingen aan. We willen ervoor zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied zodat je deze kan toepassen op het werk.

Jürgen Meheus
Managing Partner

Bekijk onze vacatures

Junior Test Engineer

Als Junior Test Engineer zal je onder begeleiding van een senior de nodige testtechnieken toepassen om de software bij klanten te onderwerpen aan een kwaliteitscontrole.

Senior Test Analist

Als Senior Test Analist ben je verantwoordelijk voor het definiëren van testspecificaties en het leveren van input voor het testplan.

Test Coördinator

Als Test Coördinator ben je verantwoordelijk voor de optimale invulling van het testteam en je zorgt ervoor dat het testteam in optimale omstandigheden kan werken.

Release Manager

Als Release Manager, ben je verantwoordelijk voor de volledige release van de opstart tot de release oplevering en het in productie zetten inclusief: de definitie & uitvoering van release/programma processen; escaleren van belemmeringen; aansturen van constante verbeteringen; en ondersteuning van de waarborg periode.

Test Automation Engineer

Als Test Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het automatiseren van de testen op de verschillende testlevels.

Continuous Improvement & QA Manager

Als toonaangevende nationale leverancier van QA-oplossingen aan hoogwaardige segmenten van de softwareontwikkelings- en SaaS-industrie zijn wij geweldig in het leveren, testen, automatiseren en onderhouden van technologisch geavanceerde systemen en producten voor onze klanten. Je bent uiteindelijk verantwoordelijk voor het leiden en beheren van continue verbeteringsinitiatieven voor onze hele business unit en lopende projecten bij onze klanten. Wij houden absoluut van iemand met een lean en persoonlijke coachende benadering van QA-leiderschap, die de ontwikkeling en het succes van lean processen in de loop van de tijd mogelijk maakt. Uiteindelijk een gepassioneerd mensen-mens die op alle niveaus met de business en het management omgaat, buy-in krijgt en met een natuurlijke benaderbaarheid; iemand die mensen zullen zien als een inspirator en betrouwbare trainer met een brede achtergrond. Iemand die zakelijk praat, maar ook de dagelijkse worstelingen van softwareontwikkelaars en ICT-teams kan begrijpen.