Low Code Automation

Met Agile en DevOps, valt er geen tijd te verspillen. Ontwikkelaars hebben al erkend dat de huidige “low-code/no-code” benaderingen een efficiënte manier zijn om te voldoen aan de niet aflatende vraag naar meer software, sneller.

Toch blijven de meeste testers worstelen met de onderhoudsgevoelige, script-gebaseerde testaanpak die decennia geleden is ontworpen. Dus zei M2Q, waarom niet die ontwikkeling volgen en een nieuwe, luchtige benadering van test-automatisatie kiezen?

Low-code/no-code

LC/NC helpen bedrijven om software zo efficiënt als startups op te leveren door hergebruik te maximaliseren en de noodzaak van zogenaamd “hand-coding” te minimaliseren. Op die manier bevrijden wij bij M2Q onze klanten van de complexiteit van low-level implementatie details en,kunnen de teams zich richten op high-level, strategisch werk dat waarde toevoegt aan de business- met een verhoogde creativiteit en samenwerking.

Nu de markt voor testtools volwassener is geworden dan de zware scriptgebaseerde platformen die decennia geleden zijn ontwikkeld, hebben we de kans om software testing te transformeren voor modern-day software delivery met dezelfde low-code/no-code aanpak die de softwareontwikkeling aanzienlijk gestroomlijnd heeft.

Contacteer ons om te leren hoe scriptloze testautomatisering uw team kan helpen voor bijvoorbeeld:

  • Snel modulaire tests bouwen die minimaal onderhoud vereisen
  • Kerncomponenten van tests hergebruiken voor verschillende soorten tests
  • De testsuite moeiteloos updaten naarmate de applicatie-eisen veranderen
  • Meer bedrijfsgerichte domeinexperts betrekken bij het testproces


Neem gerust met ons contact op voor meer informatie of voor het boeken van een training.