Low Code Automation

Wij zorgen voor een snelle en efficiënte automatisatie van uw bedrijfsprocessen!

Met onze Low Code Automation oplossingen bieden wij bedrijven de mogelijkheid om snel en efficiënt bedrijfsprocessen te automatiseren, zonder dat er diepgaande technische kennis nodig is. Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het automatiseren van uw bedrijfsprocessen?

LOW CODE AUTOMATION

Efficiënt & Effectief toegepast

Testen van de dekking

We testen de dekking van de test om te zorgen dat de automatisering voldoende test cases afdekt en dat er geen belangrijke functionaliteiten over het hoofd worden gezien.

Onderhoud

We besteden aandacht aan het onderhoud van de automatisering, waaronder het bijwerken en aanpassen van testscripts en het beheren van testdata.

Automatiseringsproces

We besteden aandacht aan het automatiseringsproces zelf, waarbij we kijken naar de efficiëntie en de kwaliteit van de automatisering.

Integratie

We testen de integratie van de automatisering met andere systemen en applicaties, om ervoor te zorgen dat het naadloos kan samenwerken met andere software.

Rapportage & Analyse

We besteden aandacht aan de rapportage en analyse van de resultaten, zodat deze inzichtelijk en begrijpelijk zijn voor alle stakeholders.

Training & Ondersteuning

We bieden training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat gebruikers de automatisering goed kunnen gebruiken en om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

met onze

Kwaliteitsgerichte diensten:

Gecertificeerde Engineers

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen zijn alle test engineers ISTQB gecertificeerd.

Gedreven Testmanagers

De M2Q Testmanagers managen zowel eigen M2Q testteams als bedrijf eigen testteams.

Training & Coaching

Met de M2Q Trainingen en Coaching programma's wordt uw Team getraind en gecoacht op een praktische manier.

Low Code Automation

Met onze Low Code Automation oplossingen bieden wij bedrijven de mogelijkheid om snel en efficiënt bedrijfsprocessen te automatiseren, zonder dat er diepgaande technische kennis nodig is. Onze Low Code Automation oplossingen maken gebruik van grafische interfaces en drag-and-drop functies, waardoor het ontwikkelproces van automatiseringen aanzienlijk sneller en gemakkelijker verloopt.

Onze Low Code Automation oplossingen kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het automatiseren van workflows, het integreren van verschillende systemen en het automatiseren van repetitieve taken. Hierdoor kunt u tijd en kosten besparen en kunt u zich richten op de belangrijkere zaken binnen uw bedrijf.

Onze Low Code Automation oplossingen zijn eenvoudig te gebruiken en aan te passen aan uw specifieke wensen en eisen. Wij bieden ondersteuning en trainingen om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van onze oplossingen.

Ons team van ervaren ontwikkelaars en consultants staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte Low Code Automation oplossingen die naadloos aansluiten op uw bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het automatiseren van uw bedrijfsprocessen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat onze Low Code Automation oplossingen voor u kunnen betekenen. Wij staan klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en het behalen van uw doelstellingen.

ONZE PARTNERSHIPS

MET KWALITATIEVE TOOLVENDORS

Handmatig Vs. Geautomatiseerd testen

Testen op hoog niveau is verdeeld in twee vormen: handmatig en geautomatiseerd testen. Het grootste verschil tussen handmatig en geautomatiseerd testen is wie de test case uitvoert. Handmatig testen maakt gebruik van de input, inspectie en aandacht van menselijke testers. Bij geautomatiseerd testen, zoals u wellicht zult begrijpen, wordt een tool gebruikt om het werk voor u te doen. Handmatig testen wordt gedaan door een tester door geduldige, tijd-geteste inspanning. Elke menselijke tester heeft interactie met de applicatie of software, klikt er doorheen om leemtes of fouten te vinden. Deze methode kan meer tijd in beslag nemen, maar biedt het unieke inzicht van een hands-on ervaring om te helpen bij de uiteindelijke kwaliteitscontroles. Geautomatiseerd testen wordt uitgevoerd door een machine of tool die een vooraf geschreven testscript uitvoert. Aangezien elke test is voorgeprogrammeerd, hangt de kwaliteit van de tests af van hoe goed de scripts zijn geschreven. Het is betrouwbaarder en robuuster dan handmatig, maar slechte programmering kan leiden tot gemiste fouten en bugs in het product.

HEB JE VRAGEN?

30min GRATIS CONSULTATIE​

Thursday, 6th June 2024 - 9:00 AM

FREE AI EVENT

Sign up to our free AI Event where Jeroen Baert talks about The effect of AI in our society and Dirk Sundermann dives into The impact of AI on Software Quality.
Where? Antwerp City Brewery – De Koninck