Visie

Visie M2Q QA Testing

Software is een kritische succesfactor

U vertrouwt op uw informatiesystemen om uw doelstellingen te realiseren. Een systeem dat hapert of fout werkt, kan uw bedrijf onherstelbare schade toebrengen:

  • U verliest klanten.
  • Uw herstelkosten rijzen de pan uit.
  • Uw reputatie en geloofwaardigheid smelten weg.
  • U krijgt schadeclaims binnen.

De stap naar een concurrent is tegenwoordig snel gezet. Zeker nu de klant zo vlot toegang heeft tot markten en technologieën. Kwaliteit is meer dan ooit een kritische succesfactor. En om die kwaliteit te verzekeren, is testing een must. U wilt er nu eenmaal zeker van zijn dat uw software geen bug bevat wanneer hij ‘live’ gaat. M2Q maakt uw testproces beter en meer betrouwbaar.

Ontdek hoe…

Testing is noodzakelijk maar duur

Testing is niet goedkoop. U moet uw testomgeving onderhouden, een testteam opleiden en aan uw bedrijf binden, testen uitvoeren, testresultaten genereren. Kortom: een kostenpost die niet tot uw kernactiviteiten behoort. Daarom is het belangrijk dat u de kosten doordacht afweegt tegen de risico’s. Maar ook: dat u uw resources optimaal inzet. M2Q maakt dat mogelijk.

M2Q biedt testing services via o.a. onze interne Test Center aan tegen een vaste prijs en met een vaste doorlooptijd. Een opdrachtgever krijgt direct een offerte in huis en weet dus gelijk waar hij aan toe is.

De concretisering van het begrip resultaat is voor iedereen anders. Voor de één is het een zo goedkoop mogelijke, flexibele en betrouwbare ICT-oplossing, voor de ander is effectiviteit, onderscheidend vermogen of innovatie juist van belang. Uw situatie en de daarmee samenhangende resultaatgebieden zijn dan ook altijd ons uitgangspunt.

Diversiteit staat hoog aangeschreven en met de samenwerking met Passwerk wordt dit nog versterkt. Onze consultants kunnen ingezet worden op diverse projecten en hebben de nodige flexibiliteit om zich aan te passen aan de klant.

Het doel is steeds om het testproces bij de klant te verbeteren en bij te staan, want een beter testproces draagt bij tot een hogere kwaliteit van de applicaties wanneer die naar productie gaan. Het zorgt er ook voor dat je met minder middelen betere resultaten kan boeken doordat het testproces zal waken over de kwaliteit tijdens de levenscyclus van een project.