AR / VR Testing

Naarmate augmented reality en virtual reality zich verder ontwikkelen, staan bedrijven voor de uitdaging om deze unieke technologie in hun digitale platformen te integreren op een manier die de algehele klantervaring verbetert en er geen afbreuk aan doet.

Crowdtesting is de enige levensvatbare oplossing voor AR/VR-testing op grote schaal

Met een steeds uitdagender consumentenlandschap proberen bedrijven zich voortdurend te onderscheiden en meer klantenbetrokkenheid te creëren. Velen kijken naar AR- en VR-technologie, maar met een continu evoluerende technologie, kan het moeilijk zijn om te begrijpen hoe deze te gebruiken zonder eerst een beetje te struikelen.

Het begrijpen van de beste use cases voor AR en VR is niet het enige obstakel voor bedrijven. Een andere grote uitdaging is het testen. VR (en soms AR) hebben per definitie een immersive component, waardoor geautomatiseerde- of labotests van de technologie niet altijd doeltreffend zijn.

Voordelen van AR/VR-testen in de Crowd

Om een zeer boeiende en gedifferentieerde AR/VR-ervaring te leveren, werken toonaangevende bedrijven samen met ons om een uitgebreide teststrategie op te bouwen die het volgende omvat

  • Functioneel Testen: Met een crowd van meer dan 500.000 testers kan M2Q de juiste profielen vinden om exporatieve (of gestructureerde) tests en test cases uit te voeren en deze volledig te integreren in de SDLC van onze klanten
  • Usability: M2Q voert pre-productie testen uit met testers die passen bij uw doelgroep om te bepalen of de use case die u hebt geselecteerd voor AR of VR zinvol is voor uw publiek. Op die manier ontvangt u bruikbare feedback over hoe gebruikers met uw technologie omgaan.
  • Immersivity Score: Ontdek of uw VR-app niet te veel bewegingsziekte veroorzaakt of niet meeslepend genoeg is. M2Q kan aanbevelingen geven over de fysieke omgeving, zoals hoeveel open ruimte er nodig is rondom een persoon die VR gebruikt.


Waarom M2Q?

Onze klanten werken graag met ons omdat we een one-stop-shop zijn voor in-the-wild testen. Dat is belangrijk wanneer je werkt met de volgende generatie technologie, zoals augmented reality en virtual reality, maar de moeilijkste component van het testen het menselijke element. M2Q zet dit centraal, op schaal.

Neem gerust met ons contact op voor meer informatie.