AR/VR TESTING

Wij testen uw Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) applicaties!

Het is van groot belang dat deze technologieën perfect werken en dat de gebruikerservaring optimaal is. Met onze uitgebreide AR/VR testing service zorgen wij ervoor dat uw applicatie aan alle eisen voldoet en dat het de gebruikers een geweldige ervaring biedt.

WE TESTEN DE

Functionaliteit

We testen of alle functies en interactieve elementen van de AR/VR applicatie naar behoren werken en of deze voldoen aan de gestelde eisen.

Gebruikservaring

We testen of de gebruikersinterface en -ervaring intuïtief, duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Dit voor een optimale gebruikerservaring.

Stabiliteit

We testen de stabiliteit van de applicatie om ervoor te zorgen dat deze niet vastloopt of crasht tijdens het gebruik.

Prestaties

We testen de prestaties van de applicatie, waaronder de snelheid, responstijd en de kwaliteit van de beelden.

Compatibilteit

We testen of de applicatie werkt op verschillende apparaten en platformen, om een zo groot mogelijke doelgroep te bereiken.

Veiligheid

We testen of de AR/VR applicatie voldoet aan de veiligheidseisen en geen risico's met zich meebrengt voor de gebruikers.

met onze

Kwaliteitsgerichte diensten:

Gecertificeerde Engineers

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen zijn alle test engineers ISTQB gecertificeerd.

Gedreven Testmanagers

De M2Q Testmanagers managen zowel eigen M2Q testteams als bedrijf eigen testteams.

Training & Coaching

Met de M2Q Trainingen en Coaching programma's wordt uw Team getraind en gecoacht op een praktische manier.

Crowdtesting als oplossing voor AR/VR-testing!

Met een steeds uitdagender consumentenlandschap proberen bedrijven zich voortdurend te onderscheiden en meer klantenbetrokkenheid te creëren. Velen kijken naar AR- en VR-technologie, maar met een continu evoluerende technologie, kan het moeilijk zijn om te begrijpen hoe deze te gebruiken zonder eerst een beetje te struikelen.

Het begrijpen van de beste use cases voor AR en VR is niet het enige obstakel voor bedrijven. Een andere grote uitdaging is het testen. VR (en soms AR) hebben per definitie een immersive component, waardoor geautomatiseerde- of labotests van de technologie niet altijd doeltreffend zijn.

Voordelen van AR/VR-testen in de Crowd

Om een zeer boeiende en gedifferentieerde AR/VR-ervaring te leveren, werken toonaangevende bedrijven samen met ons om een uitgebreide teststrategie op te bouwen die het volgende omvat

  • Functioneel Testen: Met een crowd van meer dan 500.000 testers kan M2Q de juiste profielen vinden om exporatieve (of gestructureerde) tests en test cases uit te voeren en deze volledig te integreren in de SDLC van onze klanten
  • Usability: M2Q voert pre-productie testen uit met testers die passen bij uw doelgroep om te bepalen of de use case die u hebt geselecteerd voor AR of VR zinvol is voor uw publiek. Op die manier ontvangt u bruikbare feedback over hoe gebruikers met uw technologie omgaan.
  • Immersivity Score: Ontdek of uw VR-app niet te veel bewegingsziekte veroorzaakt of niet meeslepend genoeg is. M2Q kan aanbevelingen geven over de fysieke omgeving, zoals hoeveel open ruimte er nodig is rondom een persoon die VR gebruikt.

 

M2Q als betrouwbare en professionele AR/VR testing partner

Bij ons kunt u terecht voor het testen van uw Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) applicaties. Het is van groot belang dat deze technologieën perfect werken en dat de gebruikerservaring optimaal is. Met onze uitgebreide AR/VR testing service zorgen wij ervoor dat uw applicatie aan alle eisen voldoet en dat het de gebruikers een geweldige ervaring biedt.

Onze testing service omvat verschillende onderdelen, zoals het testen van de functionaliteit, gebruikerservaring, stabiliteit en prestaties van de applicatie. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste testmethoden en -tools om een zo uitgebreid mogelijke test uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat uw applicatie volledig getest wordt op verschillende apparaten en platformen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw applicatie op alle apparaten goed functioneert.

Ons team van ervaren testers en ontwikkelaars zorgt ervoor dat uw applicatie volledig getest wordt en dat eventuele bugs en problemen snel en efficiënt worden opgelost. U krijgt van ons een gedetailleerd testrapport waarin alle bevindingen en aanbevelingen staan vermeld. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw AR/VR applicatie perfect werkt en een geweldige gebruikerservaring biedt.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele AR/VR testing service? Neem dan contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Wij staan klaar om uw applicatie te testen en ervoor te zorgen dat het aan alle eisen voldoet.

HEB JE VRAGEN?

30min GRATIS CONSULTATIE​

Handmatig Vs. Geautomatiseerd testen

Testen op hoog niveau is verdeeld in twee vormen: handmatig en geautomatiseerd testen. Het grootste verschil tussen handmatig en geautomatiseerd testen is wie de test case uitvoert. Handmatig testen maakt gebruik van de input, inspectie en aandacht van menselijke testers. Bij geautomatiseerd testen, zoals u wellicht zult begrijpen, wordt een tool gebruikt om het werk voor u te doen. Handmatig testen wordt gedaan door een tester door geduldige, tijd-geteste inspanning. Elke menselijke tester heeft interactie met de applicatie of software, klikt er doorheen om leemtes of fouten te vinden. Deze methode kan meer tijd in beslag nemen, maar biedt het unieke inzicht van een hands-on ervaring om te helpen bij de uiteindelijke kwaliteitscontroles. Geautomatiseerd testen wordt uitgevoerd door een machine of tool die een vooraf geschreven testscript uitvoert. Aangezien elke test is voorgeprogrammeerd, hangt de kwaliteit van de tests af van hoe goed de scripts zijn geschreven. Het is betrouwbaarder en robuuster dan handmatig, maar slechte programmering kan leiden tot gemiste fouten en bugs in het product.