Trefdag Vlaanderen Digitaal

Trefdag Vlaanderen Digitaal

Trefdag Vlaanderen Digitaal, een inspirerend evenement voor de digitale vooruitgang in België

Vandaag neemt M2Q deel aan De Trefdag Vlaanderen Digitaal, een bijeenkomst die van groot belang is voor de bevordering van digitale vooruitgang in België. 

Tijdens de inspirerende openingssessie heeft de heer Jan Smedts ons waardevol inzicht geboden in enkele essentiële trends die op dit moment en in de toekomst een impact zullen hebben op het functioneren van de overheid. Dit inzicht biedt ons een stevige basis om ons werk verder te stroomlijnen en te versterken, zodat we effectief kunnen inspelen op de uitdagingen van een voortdurend evoluerend digitaal landschap.

Onze vertegenwoordigers, Jurgen Meheus, Managing Partner van M2Q, en Dirk Sundermann, QA Officer, samen met Günther Himschoot, marketingmanager bij M2Q , zijn momenteel aanwezig op de stand van Cronos Public Services NV. Deze samenwerking illustreert onze toewijding aan samenwerking en synergie, in lijn met het thema van dit jaar: “Connecting the dots. Samen maken we het verschil!”

Wij kijken uit naar waardevolle inzichten en betekenisvolle connecties gedurende de rest van de dag. M2Q blijft zich inzetten voor het bevorderen van innovatie en samenwerking om een duurzame digitale toekomst voor Vlaanderen te bevorderen.

Gerelateerde blogs