Investeer in je carrière met de trainingen voor testers van M2Q

Investeer in je carrière met de trainingen voor testers van M2Q

Investeer in je carrière als tester met M2Q's uitgebreide trainingsaanbod!

Als het op softwareontwikkeling aankomt, is kwaliteit cruciaal. Fouten en bugs kunnen niet alleen leiden tot vertragingen en budgetoverschrijdingen, maar ook tot ontevreden gebruikers en reputatieschade voor uw organisatie. Daarom is effectief testen een essentieel onderdeel van het ontwikkelingsproces. Maar hoe kunnen testers hun vaardigheden verbeteren en bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied? Dat is waar M2Q in beeld komt.

 

M2Q biedt een breed scala aan trainingen voor testers in allerlei vakgebieden, variërend van Agile-testen tot testmanagement en tools zoals Testlink en Mantis. Laten we eens dieper ingaan op enkele van de aangeboden trainingen.

Certified Agile Essentials:

Agile ontwikkelmethodologieën zijn tegenwoordig alom aanwezig in de softwareontwikkeling. Maar begrijpt u echt hoe u Agile-principes kunt toepassen in uw testproces? De Certified Agile Essentials-training van M2Q biedt de nodige kennis en inzichten om effectief te testen in een Agile omgeving.

Testing voor Developers:

Testers en ontwikkelaars moeten nauw samenwerken om softwarekwaliteit te waarborgen. Deze training helpt hen om dezelfde taal te spreken en effectief te communiceren, wat resulteert in betere testresultaten en snellere bugfixes.

Test Case Development:

Testcases zijn de bouwstenen van een succesvol testproces. In deze training leert u hoe u gestructureerde en effectieve testcases kunt ontwikkelen, waardoor uw tests meer waarde toevoegen.

Certified Agile Tester (CAT):

Voor degenen die diepgaande expertise in Agile-testen willen, biedt M2Q de Certified Agile Tester-training aan. Deze cursus gaat diep in op geavanceerde Agile-testpraktijken en bereidt u voor op certificering.

Testlink & Mantis:

Als tester gebruik je vast enkele tools zoals Testlink en Mantis. Maar hoe installeer en configureer je deze tools voor us testproces. In deze training leer je zaken als werken met testprojecten, requirements, testcases en testplannen. Om deze trainingen te volgen is slechts de basiskennis van testing noodzakelijk.

Deze trainingen worden gegeven door ervaren professionals in het vakgebied, wat betekent dat u kunt profiteren van hun kennis en praktische ervaring. Bovendien zijn de trainingen afgestemd op de behoeften van zowel beginners als ervaren testers.

M2Q’s toewijding aan testtrainingen is duidelijk zichtbaar op onze website, waar u gedetailleerde informatie vindt over elk van deze trainingen, inclusief inhoud, duur en doelgroep. Als u serieus bent over het verbeteren van uw testvaardigheden en het bijdragen aan de kwaliteit van softwareontwikkeling, is M2Q de partner die u zoekt.

M2Q’s uitgebreide trainingsaanbod: https://m2q.be/training-en-coaching

Gerelateerde blogs