Software Tester opleiding aan de Software Quality School

Software Tester opleiding aan de Software Quality School

M2Q-opleding tot software testers

Zij wagen de sprong!

“Zij wagen de sprong! M2Q en b.ignited bieden zeven gedurfde individuen de kans om zich te storten in de opwindende wereld van Software Tester.

Op dinsdag 19/04/2022 begonnen onze zeven veelbelovende talenten, namelijk Hans, Olivier, Wim, Timothy, Axel, Suleyman en Lars, aan een intensieve opleiding tot Software Quality Consultant aan de gerenommeerde Software Quality School.

Onder de begeleiding van Jurgen Meheus, de Managing Partner van M2Q, worden zij klaargestoomd om ISTQB-gecertificeerde Quality Consultants te worden, gespecialiseerd in zowel handmatige als geautomatiseerde softwaretesten. Het is een uitdagende reis, en we wensen hen allemaal veel succes in dit avontuur!

De opleiding aan de Software Quality School begint met een stevige basis in quality assurance, waarbij deelnemers de nodige kennis en vaardigheden opdoen om hun ISTQB-certificering te behalen. Na de eerste twee weken duiken ze dieper in de wereld van handmatig en geautomatiseerd testen.

Zodra ze met succes deze testopleiding hebben afgerond, staan deze veelbelovende talenten klaar om als Junior Software Testers aan de slag te gaan en een positieve impact te maken in de softwareontwikkelingswereld.

Als je meer wilt weten over deze spannende opleiding en de mogelijkheden die het biedt voor toekomstige Software Testers, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de Software Quality School. We delen graag meer informatie en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.”

 

Gerelateerde blogs