M2Q teambuilding een dag vol plezier en teamspirit

M2Q teambuilding een dag vol plezier en teamspirit

M2Q-NIEUWS-teambuilding-2023

Het M2Q-team kwam samen voor een onvergetelijk teambuildingavontuur, te midden van een prachtige omgeving. Deze dag zat boordevol verrassingen en culinaire verwennerij. Het was een dag die draaide om teamspirit en het creëren van blijvende herinneringen. Laten we kijken wat deze dag te bieden had!

Onze dag begon rustig met heerlijke koffie en een smakelijk ontbijt, wat ons de nodige energie gaf voor de avonturen die voor ons lagen. Na het ontbijt stond een partijtje boerengolf op het programma. Vervolgens werden we in teams verdeeld en gingen we op pad met  2CV’tjes, voor een tocht door de Vlaamse Ardennen. Tijdens de middag genoten we van een heerlijke lunch met diverse broodjes terwijl we ontspanden en boeiende gesprekken voerden met onze collega’s in het prachtige kasteel van het Golfterrein van Oudenaarde.

Na de lunch begaven we ons op het golfterrein. Onder begeleiding van deskundige golfinstructeurs leerden we de basisprincipes van het golfspel, zoals putten, pitchen en swingen. Vervolgens gingen we de uitdaging aan met een onderlinge golfwedstrijd. Na het golfen keerden we terug naar onze startlocatie in de vertrouwde geitjes.

De dag werd afgesloten met een gezellige bourgondische barbecue, terwijl de zon langzaam onderging. Hier konden we ontspannen en genieten van heerlijke gerechten en napraten over de hoogtepunten van de dag. Het was de ideale gelegenheid om onze teambanden te versterken en herinneringen te delen.

We kijken met heel veel plezier terug naar deze fantastische dag!

Wil jij ook deel uit te maken van dit enthousiaste team? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer voor je volgende uitdaging: https://m2q.be/vacatures

Gerelateerde blogs