M2Q software testexperts komen samen voor teamvergadering

M2Q software testexperts komen samen voor teamvergadering

M2Q teamvergadering software testing engineers

Tijdens de team meeting bracht Maryse de ISO – Quality Management System Certification richtlijnen naar voren. Haar presentatie zorgde voor een golf van enthousiasme en inspireerde ons om te streven naar de hoogste kwaliteitsnormen in ons werk.

We vierden ook het vijfjarig jubileum van Tom, zijn toewijding en inzet zijn van onschatbare waarde binnen M2Q! Het was een moment van erkenning voor zijn bijdragen aan ons team.

Na de teamvergadering, genoten we van een heerlijke pizza tijdens een gezamenlijk diner. Dit gaf ons de gelegenheid om te ontspannen wat de teambanden versterkt.

We sloten de avond af met een spannend Mario Kart-toernooi. De competitieve geest van ons team kwam naar voren terwijl we streden om de overwinning. In de finale stonden Timothy en Maxim tegenover elkaar, waarbij Maxim uiteindelijk als winnaar uit de bus kwam.

Bij M2Q blijven we vastbesloten om deze geest van teamwork en prestaties levend te houden, terwijl we streven naar nieuwe hoogten in de wereld van software testing. 

Wil je ook deel uitmaken van het M2Q team? Of ken je iemand die ook in ons DNA past? Alle informatie en vacatures zijn beschikbaar op onze website: m2q.be/vacatures

Gerelateerde blogs