Geef prioriteit aan Crowd Testing om het meeste uit uw bedrijf te halen

Geef prioriteit aan Crowd Testing om het meeste uit uw bedrijf te halen

Crowd Testing

Vandaag de dag is het belangrijk om zich wendbaar op te stellen en aan te passen aan de noden van de continu veranderende omgeving. Omwille van COVID-19 worden bedrijven staalhard geconfronteerd met hun eigen businessmodel en zijn ze genoodzaakt zich aan te passen. Door de harde switch van offline naar online, staan bedrijven voor nieuwe uitdagingen die op hun beurt ook kinderziektes met zich meebrengen.

Veel bedrijven hebben een “hard reset” gekregen en wij volgen in hun voetsporen.

De groeipijnen van het digitale landschap

Door het digitale tijdperk is een wereld zonder internet en connectiviteit niet langer weg te denken. Door de komst van COVID lockdowns en de sluiting van tal van locaties , moeten deze bedrijven zich nu sneller dan verwacht gaan herpositioneren en de shift maken naar een online wereld die bij velen toch nog relatief onbekend is. Snelheid staat niet altijd garant voor kwaliteit, maar M2Q slaagt erin om ook voor de nieuwe online spelers de juiste synergie te vinden en waarde te creëeren waar er voorheen geen was.

Crowd testing to the rescue

M2Q mikt steeds op een zo hoog mogelijke ROI voor de klant. Daarom heeft het ingezet op de ontwikkeling van een Crowd Testing oplossing, gedreven door passionele professionals. Dankzij dit platform kunnen bedrijven nu op weekelijkse, maandelijkse of zelfs jaarlijkse basis op een non-intrusieve hun software-oplossingen flexibel laten testen voor een veel voordeligere prijs in vergelijking met in-house Test Consultants. Bovendien is het gehele principe ook “social-distancing-friendly” en kan al het werk gewoon van “in ons kot” verricht worden.

Samen waarde creëren

Wij gaan enkel helpen als alle partijen ervan overtuigd zijn dat M2Q een meerwaarde kan aanbieden. Daarom gaan we na de introductie eerst vragen om een korte en digitale intake workshop te organiseren om de noden en aanpak voor de klant uit te lijnen. Op die manier heeft iedereen dezelfde verwachting en werken we voortaan concreet en doelgericht aan een oplossing op maat binnen het Crowd Testing Portfolio.

Lagere prijs, hogere kwaliteit

“No peanuts, no monkeys”.

Als resultaat stijgt de kwaliteit, zijn de gebruikers tevreden en kan de klant zich voortaan zonder zorgen 100% focussen op hun business!

Wil jij graag onze nieuwe dienst beter leren kennen?

Laten we samen bekijken welke voordelen het jouw onderneming kan opleveren! Stuur ons een mailtje naar info@m2q.be en wij helpen je graag verder!

M2Q Samengevat

M2Q staat al jaar en dag gekend als expert op vlak van software testing. Dankzij een dedicated team van een 60-tal Software Quality Professionals beschikt M2Q over een zeer breed kennispakket waardoor het kwalitatief maatwerk kan aanbieden aan crisis-vriendelijke tarieven. Het ‘think global, act local’ principe, maakt het voor M2Q mogelijk om een heel persoonlijk advies te bieden aan zeer grote spelers zoals onder anderen; Randstad, VRT, VDAB, NN Insurance en MSC.

Gerelateerde blogs