4 tekenen wanneer je nood hebt aan testing

4 tekenen wanneer je nood hebt aan testing

testingnodig

4 tekenen wanneer je nood hebt aan testing:

Slechte functionaliteit:
Wanneer een website, applicatie, softwarepakket klaar is, wordt het door developer nagezien. Toch gebeurt het dat een klant een ander karakter intypt of in een andere taal schrijft waardoor heel het systeem blokkeert. Dit leidt tot frustraties bij de klant waardoor die afhaakt van de pagina.

Lange laad tijden:
Websites of apps die te traag laden, hebben een grote impact op potentiële klanten. Uit studies is voortgekomen dat 53% van de klanten afhaakt indien een pagina er langer dan 3 seconden er over doet om te laden.

Vertraagde time to market:
Vaak zijn websites, apps of softwarepakketen aan deadlines verbonden. Soms kan het voorvallen dat in het ontwikkelingsproces bepaalde bugs naar boven komen waardoor de releasedatum moet worden uitgesteld. Dit tot grote frustraties bij bedrijven die beseffen dat dit tot imagoverlies leidt.

Onlogische usability:
Doordat ontwikkelaars weken aan een stuk aan dezelfde applicatie of website werken, zien zij soms fouten over het hoofd. Dit met gevolg dat bepaalde knoppen of velden niet correct geplaatst zijn waardoor het voor de klant te ingewikkeld wordt en deze afhaakt.

Gerelateerde blogs