M2Q gratis webinar: ontdek de voordelen van Low-Code testautomatisering

M2Q gratis webinar: ontdek de voordelen van Low-Code testautomatisering

Webinar: voordelen van low-code testautomatisering

Ben je benieuwd naar manieren om je softwaretests efficiënter en effectiever te maken? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op donderdag 30 mei 2024 om 12:00 uur organiseert M2Q een gratis webinar waarin we dieper ingaan op de voordelen van low-code testautomatisering. Wil je weten waarom steeds meer bedrijven deze aanpak omarmen? Meld je dan aan via onze website en doe mee! 

Dit webinar wordt in het Engels gehouden.

Wat kun je verwachten van deze webinar?

In slechts 30 minuten neemt spreker Matthias Six van Azenium/M2Q je mee door de wereld van low-code testautomatisering. Hij legt uit hoe deze technologie werkt en waarom het een gamechanger kan zijn voor je softwaretestprocessen. Je krijgt inzicht in hoe low-code automatisering tijd kan besparen, de kwaliteit van jouw tests kan verbeteren en de samenwerking binnen jouw team kan bevorderen.

Tijdens het webinar bespreken we onder andere:
⁃    Wat is low-code testautomatisering en wat is het verschil tussen testautomatisering en low-code testautomatisering?
⁃    Waarom zou je kiezen voor low-code automatisering?
⁃    Wat zijn de belangrijkste voordelen en daarbij de belangrijkste valkuilen?
⁃    Hoe kun je low-code testautomatisering implementeren in je proces?

Of je nu een softwaretester, QA-manager of ontwikkelaar bent, deze webinar is ontworpen om jou te helpen betere keuzes te maken bij het automatiseren van je testprocessen.

Hoe kun je deelnemen?

Aanmelden is eenvoudig. Klik gewoon op deze link en registreer je voor het webinar. We sturen je een bevestigingsmail met alle details die je nodig hebt om deel te nemen. Het webinar begint precies om 12:00 uur, dus zorg dat je op tijd bent. Achteraf krijg je de mogelijkheid om je te registreren voor een GRATIS 30 min consult met een van onze experten die zal antwoorden op je persoonlijke vragen.

We hopen je te zien op donderdag 30 mei 2024. Neem deel aan ons webinar en ontdek hoe low-code testautomatisering jouw workflow naar een hoger niveau kan tillen.

Gerelateerde blogs