Terugblik op een succesvol en sportief 2023

Terugblik op een succesvol en sportief 2023

Terugblik op een succesvol en sportief 2023

Afgelopen donderdag verzamelde het team van M2Q zich voor een bijzondere teammeeting waar Managing Partner Jurgen Meheus terugblikte op een zeer succesvol en sportief 2023. 

Jurgen Meheus opende de bijeenkomst met een warm welkom en een overzicht van de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Hij benadrukte de indrukwekkende groei van M2Q en prees het harde werk en de toewijding van de teamleden.

Het jaar 2023 was een rollercoaster van hoogtepunten voor M2Q!

Ook dit jaar hebben we opnieuw met passie en toewijding gedaan waar we het meest van houden: het testen van software. Als toonaangevend softwaretestbedrijf zijn we trots op onze continue inzet om kwaliteit te waarborgen en de prestaties van applicaties te optimaliseren. Met een team van ervaren testers hebben we complexe uitdagingen aangepakt. 

M2Q Strava challenges! Meedoen is leuk, winnen is nog leuker!

Na de inspirerende terugblik was het tijd om de echte sterren van de dag te eren: de winnaars van de M2Q Strava challenges 2023. Elk teamlid dat zich onderscheidde in deze sportieve uitdagingen werd beloond met een schitterende trofee en een waardevolle waardebon voor AS Adventure. Met een knipoog naar het avontuur dat voor ons ligt heffen we het glas op 2024.

Ook in 2024 blijft M2Q niet alleen een zakelijke onderneming, maar een hechte gemeenschap die gedreven wordt door succes, samenwerking en een gezonde dosis sportiviteit. We kijken uit naar wat de toekomst in petto heeft voor M2Q en zijn vastbesloten om samen nieuwe hoogten te bereiken.

Gerelateerde blogs