Teammeeting met als afsluiting heerlijke pizza’s

Teammeeting met als afsluiting heerlijke pizza’s

software testing services - ontmoet het M2Q-team

Bij M2Q hebben wij terug een zeer geslaagde teammeeting gehad met als afsluiting heerlijke pizza’s.

Dit is een belangrijk moment voor ons om samen te komen en de voortgang van verschillende projecten te bespreken. We gebruiken deze vergaderingen om onze visie te delen en om nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Na afloop van de teambijeenkomst sloten we de avond af met een gezellige pizza-avond. Dit helpt om de teamgeest te versterken en om de banden tussen de teamleden te versterken.

Als bedrijf vinden we het belangrijk om:

  • te investeren in onze medewerkers. Het organiseren van deze bijeenkomsten is een manier om waardering te tonen voor het harde werk dat iedereen levert en ervoor zorgt dat iedereen zich betrokken voelt bij het bedrijf. Wij geloven dat dit bijdraagt aan een positieve werkcultuur en aan een betere samenwerking tussen teamleden.
  • een goede band te hebben met je directe collega’s, dus proberen we het team meerdere keren per jaar fysiek bij elkaar te krijgen door teamvergaderingen en teamevenementen te organiseren. Bij M2Q zijn we trots op ons team en de sterke band die we hebben opgebouwd.

Wil je ook graag deel uitmaken van ons team? Bekijk hier alle openstaande vacatures en neem contact op met Stephanie op het e-mailadres stephanie.loyens@m2q.be

Gerelateerde blogs