100km wandelen ten voordele van AWEL: Elke stap telt voor de mentale gezondheid van jongeren!

100km wandelen ten voordele van AWEL: Elke stap telt voor de mentale gezondheid van jongeren!

software tester 100km wandelen voor het goede doel.

100km wandelen voor het goede doel!

Op vrijdag 11 augustus 2023 zal Cynthia, software tester bij M2Q, de uitdaging aangaan om de Dodentocht te wandelen, een vermoeiende tocht van maar liefst 100 kilometer in en rond Bornem ten voordele van AWEL! Awel is een organisatie die elk kind en elke jongere een luisterend oor biedt, gratis en anoniem.

Met haar inzet en de steun van M2Q hoopt Cynthia niet alleen fondsen te werven voor Awel, maar ook aandacht te vestigen op het belang van mentale gezondheid en het welzijn van jongeren. Door Cynthia te sponsoren, draagt M2Q bij aan het creëren van een positieve impact op het leven van jongeren.

Cynthia bedankt iedereen voor hun steun en donaties! Jullie donaties zijn niet alleen een financiële steun, maar ook een blijk van vertrouwen en solidariteit. Wil jij ook bijdragen? Dat kan! https://www.gofundme.com/f/elke-stap-telt

M2Q wenst Cynthia en alle andere wandelaars veel succes tijdens de Dodentocht. Laten we Cynthia’s toewijding en inzet gebruiken als inspiratie en ons bewust maken van de impact die we kunnen hebben door simpelweg te luisteren naar anderen.

Gerelateerde blogs