Maak kennis met onze nieuwe collega, Jochem

Maak kennis met onze nieuwe collega, Jochem

Welkom bij het Team Jochem

In het begin van september mochten we Jochem verwelkomen in ons team als junior test engineer.

“Ik had een graduaat programmeren gevolgd, maar helaas niet voltooid. Tijdens mijn stage, die ik met succes heb afgerond, kreeg ik echter de kans om Younes te ontmoeten op een netwerkevenement op de werkplek waar ik op dat moment stage liep. Younes deelde enthousiast zijn ervaringen bij M2Q en introduceerde me in de wereld van testen. Ik was meteen overtuigd toen hij me vertelde dat ze nog nieuwe werkkrachten zochten.

In de eerste maand bij M2Q volgde ik een opleiding in Roeselare. Deze periode was intensief, maar ik heb ontzettend veel bijgeleerd. Wat deze tijd extra speciaal maakte, was dat ik mijn mede-starters Maxim en Vincent zeer goed heb leren kennen. Ondanks de vermoeiende ritten van en naar Roeselare, zat de sfeer er altijd goed in.

Wat ik verwacht van mijn tijd bij M2Q is een inspirerende werkplek met uitdagende projecten en vooral een warme werksfeer. Ik ben ervan overtuigd dat M2Q de juiste plek is waar ik mijn passie voor technologie en testen kan combineren met een geweldig team en leuke projecten.”

Nogmaals van harte welkom Jochem! We wensen hem heel veel werkplezier! 

Benieuwd naar alle vacatures bij M2Q?

Wil jij net als Jochem aan de slag bij M2Q?  Bekijk hier onze vacatures. See you soon.

Gerelateerde blogs