M2Q: Trots om Gold Sponsor te zijn op de Tricentis Global Roadshow 2023!

M2Q: Trots om Gold Sponsor te zijn op de Tricentis Global Roadshow 2023!

M2Q-Gold-Sponsor-tricentis

Op donderdag 5 oktober 2023 is het zover – de Tricentis Global Roadshow 2023 strijkt neer in de iconische A’DAM Toren in Amsterdam, Nederland (Overhoeksplein 1, 1031KS). En wij, het M2Q-team, zijn erbij!

Wil je met ons persoonlijk in gesprek gaan over Software Testing & Quality Assurance, heb je brandende vragen of ben je nieuwsgierig naar het team achter M2Q? Kom dan langs bij onze stand of boek een afspraak met ons. We zijn bereikbaar via e-mail op info@m2q.be .

Meer info: : https://events.tricentis.com/amsterdamroadshow/home

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!”

Het M2Q Team

Over Tricentis

Tricentis is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in softwaretestautomatisering en continuous testing-oplossingen. Het bedrijf werd opgericht in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Tricentis biedt een reeks tools en platforms waarmee organisaties softwaretests kunnen automatiseren, versnellen en verbeteren, wat resulteert in een snellere en betrouwbaardere softwareontwikkeling.

Tricentis staat bekend om zijn product genaamd “Tosca,” een testautomatiseringsplatform dat verschillende aspecten van softwaretesten ondersteunt, waaronder functioneel testen, regressietesten, prestatietesten en meer. Het stelt organisaties in staat om testscripts te maken en uit te voeren zonder diepgaande programmeerkennis, waardoor niet-technische teamleden ook kunnen bijdragen aan het testproces.

Het doel van Tricentis is om organisaties te helpen bij het versnellen van hun softwareontwikkelingscyclus en het leveren van hoogwaardige softwareproducten door middel van geautomatiseerde testoplossingen en DevOps-praktijken. Het bedrijf bedient klanten over de hele wereld en heeft een sterke aanwezigheid in de softwareontwikkelingsindustrie.

Gerelateerde blogs