M2Q en Tricentis event over test automation op de Grote Markt te Brussel

M2Q en Tricentis event over test automation op de Grote Markt te Brussel

Tricentis-M2Q-Automation Software Event

Afgelopen donderdag waren we buitengewoon vereerd door de aanwezigheid van onze genodigden en zijn we enorm trots dat Sven Nys zijn verhaal “Winnaars hebben een plan” met ons heeft gedeeld en ons allemaal heeft geïnspireerd met zijn inzichten over sport en het bedrijfsleven. Maar dat was niet het enige hoogtepunt van de avond.

Dit evenement zou zeker niet mogelijk zijn geweest zonder de waardevolle inzichten van Dirk Sundermann van M2Q over “Het belang van automatisering als Software Accelerator”. Tijdens zijn presentatie benadrukte Dirk hoe cruciaal het is om moderne softwareontwikkeling te versnellen en de kwaliteit te verbeteren, en dat alles dankzij de innovatieve oplossingen van Tricentis.

Tricentis, als onze gewaardeerde partner voor automatiseringssoftware, speelt een essentiële rol in het stroomlijnen van softwaretesten en het versnellen van de ontwikkelingscyclus. Hun geavanceerde testautomatiseringsplatform heeft bewezen de efficiency te verhogen en de time-to-market te verkorten, wat van onschatbare waarde is voor bedrijven in verschillende sectoren.

Het M2Q Dinner Event vond plaats bij Choux de Bruxelles, in het prachtige etablissement “Maison Grand Place” op de Grote Markt van Brussel. Deze locatie bood de perfecte ambiance voor inspirerende gesprekken en het delen van kennis over de nieuwste ontwikkelingen in softwareautomatisering, met Tricentis als centraal thema.

Als u, net als onze gasten, geïnteresseerd bent in Test Automation en de voordelen van Tricentis wilt ontdekken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@m2q.be. Samen met Tricentis kijken we graag naar de mogelijkheden om uw organisatie te helpen bij het verbeteren van softwarekwaliteit, versnelling van ontwikkelingsprocessen en het behalen van uw bedrijfsdoelen. Ontdek hoe Tricentis uw softwaretestautomatisering naar een hoger niveau kan tillen en uw bedrijf kan helpen slagen in het tijdperk van digitale transformatie.

Gerelateerde blogs