M2Q neemt afscheid van Transition & Release BU Manager Dirk

M2Q neemt afscheid van Transition & Release BU Manager Dirk

M2Q Neemt Afscheid van Transition & Release BU Manager Dirk

Vandaag willen we een bijzonder moment markeren binnen onze organisatie. Onze collega, Dirk, zal na een indrukwekkende carrière van 8 jaar als Transition & Release BU Manager bij M2Q eind deze maand afscheid van ons nemen en genieten van zijn pensioen. Het pensioenfeest dat we onlangs ter ere van Dirk hebben gehouden, was een gelegenheid vol warmte, dankbaarheid en herinneringen.

Dirk heeft gedurende zijn tijd bij M2Q een onmisbare rol gespeeld in ons team. Als Transition & Release BU Manager stond hij bekend om zijn toewijding, oog voor detail en grondige kennis van changemanagement en Agile. Zijn nauwgezette aanpak en zijn vermogen om problemen op te sporen en op te lossen, hebben aanzienlijk bijgedragen aan het succes van talloze projecten. Dankzij zijn expertise en inzet voldeden onze diensten keer op keer aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat M2Q heeft geholpen een reputatie van uitmuntendheid op te bouwen.

Tijdens het pensioenfeest hebben we stilgestaan bij Dirk’s vele bijdragen en prestaties. Collega’s deelden verhalen en anekdotes die niet alleen zijn professionele bekwaamheid benadrukten, maar ook zijn integriteit, collegialiteit en de positieve invloed die hij had op het team. Het was een hartverwarmende avond waarin we samen herinneringen ophaalden, gelachen hebben om gedeelde ervaringen, en stil hebben gestaan bij de mooie momenten van de afgelopen acht jaar.

Dirk’s impact op M2Q gaat verder dan alleen zijn technische vaardigheden. Hij was een mentor voor vele nieuwe medewerkers, iemand op wie je kon rekenen voor advies en ondersteuning. Zijn geduld en bereidheid om zijn kennis te delen, hebben niet alleen de kwaliteit van ons werk verbeterd, maar hebben ook bijgedragen aan de professionele groei van zijn collega’s. Het verlies van zijn dagelijkse aanwezigheid zal zeker gevoeld worden, maar de erfenis van zijn werk en zijn invloed op het team zal blijven voortleven.

Bij M2Q zijn we Dirk ontzettend dankbaar voor zijn jarenlange toewijding en harde werk. We hebben veel van hem geleerd en zijn blij dat we een moment hebben gehad om onze waardering te tonen tijdens zijn pensioenfeest. Het was een gelegenheid om niet alleen terug te kijken op zijn carrière, maar ook om vooruit te kijken naar de nieuwe avonturen en ontspanning die voor hem in het verschiet liggen.

Dirk, namens het hele team van M2Q willen we je nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je hebt een blijvende impact gemaakt op ons en ons werk. We wensen je een lang, gelukkig en welverdiend pensioen toe. We hopen dat je volop zult genieten van deze nieuwe fase in je leven, gevuld met tijd voor jezelf, je familie en je passies.

Gerelateerde blogs