Ontdek het avontuur van de M2Q indoor Skydive winnaars

Ontdek het avontuur van de M2Q indoor Skydive winnaars

Ontdek het avontuur van de M2Q indoor Skydive winnaars

The Ultimate M2Q Indoor SKYDIVING Experience

Tijdens de Jobhappening in Kortrijk Xpo en de KDG/AP Jobfair te Antwerpen organiseerden we een winactie met een indoor SKYDIVE-sprong voor de winnaar. Op 05 juli nam M2Q de gelukkige winnaars mee naar het Ice Mountain Adventure Park in Komen, waar ze het ultieme gevoel van vrijheid konden ervaren om daarna hun eerste sprong te wagen in de professionele wereld. 

Bij aankomst op het Ice Mountain Adventure Park werden ze verwelkomd door de enthousiaste instructeur die hen zouden begeleiden bij hun Indoor Skydive-ervaring. Na een korte, maar grondige instructie en het passen van de benodigde uitrusting, was het moment aangebroken om naar de verticale windtunnel te gaan. Dit was het ultieme gevoel van vrijheid. Het gevoel van vliegen zonder vleugels, een ervaring die ze nooit zullen vergeten.

Na afloop van de Indoor Skydive-sprong deelden ze hun hoogtepunten en adrenalinekicks met ons. Terugkijkend op het Indoor Skydive-avontuur beseften de winnaars dat ze niet alleen een geweldige tijd hadden gehad, maar ook dat ze hun grenzen hadden verlegd. Met het ultieme gevoel van vrijheid zijn ze helemaal klaar om hun eerste sprong in de professionele wereld wagen. Het was een ervaring die de hen voor altijd zal bijblijven!

Wil je ook deel uitmaken van M2Q team? Of ken je iemand die ook in ons DNA past? Alle informatie en vacatures zijn beschikbaar op onze website: m2q.be/vacatures

We staan ook open voor freelancers!

Gerelateerde blogs