We did it again! M2Q is een Great Place to Work®

We did it again! M2Q is een Great Place to Work®

We did it again! M2Q is een Great Place to Work®

Een geweldige plek om te werken! Dat is geweldig nieuws!

De Slingshot-cluster, bestaande uit de Cronos-bedrijven M2Q, b.ignited, Bulls-i en The Beehive, behaalde voor de tweede keer het certificaat van Great Place to Work® Belgium. Met een score van 94% hebben we opnieuw bewezen dat we een uitstekende werkomgeving bieden voor onze getalenteerde medewerkers. Dit succes is te danken aan de ongeëvenaarde toewijding van ons team en collega’s binnen Slingshot.

Het behalen van het certificaat van Great Place to Work® Belgium met zo’n indrukwekkende score is een ware erkenning van de toewijding en inzet van ons team.

De kracht van teamwork!

Onze prestatie als Great Place to Work zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van elk individu bij M2Q. Het is hun gezamenlijke inspanning en teamgeest die heeft bijgedragen aan het creëren van een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt en de mogelijkheid krijgt om te groeien. We willen alle M2Q-medewerkers bedanken voor hun waardevolle bijdrage aan deze certificering.

Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk hier alle openstaande vacatures en neem contact op met Stephanie op het e-mailadres stephanie.loyens@m2q.be

Gerelateerde blogs