M2Q derde keer op rij Great Place to Work®

M2Q derde keer op rij Great Place to Work®

Voor de derde keer op rij hebben we samen het Great Place to Work-certificaat gehaald

M2Q een geweldige plek om te werken!

Voor de derde keer op rij hebben we SAMEN het Great Place to Work-certificaat binnengehaald. Dit jaar hebben we een indrukwekkende gemiddelde score van 92% op alle stellingen behaald. Deze prestatie is te danken aan de gezamenlijke inspanningen en de toewijding van iedereen binnen ons team. Het behalen van dit certificaat is een bevestiging van de positieve werkcultuur en het vertrouwen dat we in elkaar hebben.

Slingshot

Bij Slingshot, dat bestaat uit de Cronos-bedrijven M2Q, b.ignited, Bulls-i en The Beehive, geloven we dat samenwerking de sleutel is tot succes. We hebben een omgeving gecreëerd waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt, en dit succes bevestigt dat we op de goede weg zijn. Onze medewerkers vormen de kern van ons bedrijf, en hun tevredenheid en betrokkenheid zijn essentieel voor het behalen van onze doelen.

Gezamenlijke succes

We zijn trots op dit gezamenlijke succes en willen iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme om onze werkplek nog beter te maken. Het is dankzij jullie dat we deze mijlpaal hebben kunnen bereiken. Jullie toewijding om samen te streven naar excellentie zorgt ervoor dat we steeds weer groeien en verbeteren.

Dit certificaat is niet alleen een erkenning van wat we tot nu toe hebben bereikt, maar ook een motivatie om door te gaan op deze weg. We blijven ons inzetten om een omgeving te creëren waar innovatie, samenwerking en welzijn centraal staan. Samen blijven we werken aan een cultuur van vertrouwen, respect en open communicatie, waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Bij M2Q is iedereen een onmisbaar onderdeel van ons succes. We blijven luisteren naar jullie feedback en streven ernaar om continue verbeteringen door te voeren. Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, kunnen we elke uitdaging aan en blijven we een voorbeeld van een geweldige werkplek.

Great Place to Work®-certificaat

Dankzij jullie gezamenlijke inspanningen is het ons gelukt om voor de derde keer op rij het Great Place to Work-certificaat te behalen. Laten we dit momentum vasthouden en samen blijven bouwen aan een nog betere toekomst. Bedankt voor jullie bijdrage aan het creëren van een Great Place to Work!

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bekijk hier alle openstaande vacatures en neem contact op met Stephanie op het e-mailadres stephanie.loyens@m2q.be

Gerelateerde blogs