Laurent Senior Test Analyst bij M2Q de perfecte balans tussen carrière en gezin

Laurent Senior Test Analyst bij M2Q de perfecte balans tussen carrière en gezin

Laurent Senior Test Analyst bij M2Q

Hallo, ik ben Laurent en ik ben meer dan 20 jaar geleden mijn loopbaan gestart als verkoper in een multimedia winkel. Mijn eerste kennismaking met computers begon daar, toen ik klanten hielp die problemen hadden. Ik vond het geweldig en dat motiveerde me om een meer gerichte carrière in IT te verkennen. Zo belandde ik bij de Helpdesk van ING. Na 8 jaar maakte ik de overstap naar ‘Isabel’, een bedrijf dat betalingssoftware voor ondernemingen aanbiedt, waar ik bekend raakte met testing en automation. Na deze periode heb ik mijn eerste stappen in consultancy gezet bij Accenture. Sinds 2021 vervulde ik de rol van Test Automation Coordinator bij AG Insurance.

De kans om bij M2Q te solliciteren kwam op mijn pad via een bedrijf dat mijn CV had ontvangen. Ik was op zoek naar een kleiner, meer gezinsvriendelijk bedrijf dan Accenture, dat voor mij te groot werd. M2Q lijkt precies het soort bedrijf te zijn dat ik zocht, met als bijkomend voordeel dat het deel uitmaakt van een grotere groep.

Met ongeveer 15 jaar ervaring in het automatiseren van UFT-tests op verschillende achterliggende frameworks, breng ik een solide expertise mee. Naast mijn professionele leven ben ik ook de trotse ouder van een zesjarige zoontje, wat natuurlijk veel van mijn tijd in beslag neemt. Mijn interesses omvatten architectuur, honden, sporten en alles wat een motor heeft.

Wil je ook graag deel uitmaken van ons team? Bekijk hier alle openstaande vacatures en neem contact op met Stephanie op het e-mailadres stephanie.loyens@m2q.be

Gerelateerde blogs