M2Q ontmoet studenten tijdens Jobhappening in Kortrijk Expo

M2Q ontmoet studenten tijdens Jobhappening in Kortrijk Expo

M2Q was dit jaar terug aanwezig op de Student Jobhappening te Kortijk
M2Q was dit jaar aanwezig op de Student Jobhappening te Kortijk met een eigen stand waar we informatie deelden over ons bedrijf. Wie we zijn, wat we doen en wat de sterktes zijn van M2Q! Het doel van dit evenement was om studenten te helpen bij het vinden van een baan na hun afstuderen.

Naast de netwerkmogelijkheden hadden we informatieve gesprekken met studenten over hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op hun eerste baan in het testen van software, en ze konden een sollicitatiegesprek met ons voeren.

De sfeer tijdens de jobbeurs was levendig en energiek! De toegenomen bekendheid, interesse en sollicitaties laten zien dat meer studenten geïnteresseerd zijn om zich eventueel bij te scholen als Quality Assurance Tester bij M2Q. We hebben een geweldige tijd gehad met alle deelnemers en we hopen ze snel weer te zien!

Bij M2Q hebben we een sterke ambitie om de beste in ons vakgebied te zijn en we werken elke dag hard om dat doel te bereiken. Wij zijn ervan overtuigd dat met hard werken en toewijding iedereen kan slagen in zijn of haar gekozen carrièrepad. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie over wat we doen bij M2Q of in een baan bij ons, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ontdek hier alvast al onze vacatures.

Robin, gefeliciteerd met het behalen van de verste sprong op de VR ski jump! We nemen persoonlijk contact met je op om de details van de INDOOR SKYDIVE-ervaring voor 2 personen af te stemmen.

Gerelateerde blogs