Bezoek ons tijdens de jobbeurs in Kortrijk Xpo op 21 maart 2024 en win een leuke prijs!

Bezoek ons tijdens de jobbeurs in Kortrijk Xpo op 21 maart 2024 en win een leuke prijs!

M2Q softwaretesting aanwezig op de JobHappening: VIVES, Howest, KU Leuven Kulak en UGent Campus Kortrijk, in de stad Kortrijk.

Ontdek de rol van softwaretester bij M2Q op de jobbeurs in Kortrijk Xpo

Op donderdag 21 maart 2024, van 13u tot 17u, wordt er een Jobhappening georganiseerd in Kortrijk Xpo door de stad Kortrijk, in samenwerking met Howest, KU Leuven Kulak, UGent Campus Kortrijk en VIVES. Als student krijg je de kans om kennis te maken met onze M2Q experts en tal van andere bedrijven.

Als je nog niet bekend bent met M2Q, laat me je kort voorstellen aan ons bedrijf. Wij zijn een innovatief bedrijf dat zich specialiseert in softwaretesten. Onze missie is om hoogwaardige en betrouwbare softwareoplossingen te leveren aan onze klanten.

Op de jobbeurs delen we graag alles over de rol van softwaretester bij M2Q. Als softwaretester ben je verantwoordelijk voor het testen van softwareapplicaties om te garanderen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dit omvat het identificeren en rapporteren van bugs, het ontwikkelen van testcases en het samenwerken met ontwikkelaars om problemen op te lossen. Het is een uitdagende en dynamische functie met veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Kom langs en stel al je vragen aan ons team! Neem deel aan onze game “Beat the Bugs” en maak kans op een mooie prijs voor de winnaar.

Kun je niet aanwezig zijn op de jobbeurs maar ben je een jong talent op zoek naar je eerste uitdaging? Je bent altijd welkom bij M2Q! Ontdek hier al onze vacatures. Ontdek hier alvast al onze vacatures.

Gerelateerde blogs