Ontdek jouw toekomst bij M2Q als softwaretester: bezoek ons op 6 maart 2024 op de Jobbeurs in Antwerp Expo!

Ontdek jouw toekomst bij M2Q als softwaretester: bezoek ons op 6 maart 2024 op de Jobbeurs in Antwerp Expo!

Ontdek jouw toekomst bij M2Q als softwaretester

Ben jij een jonge professional boordevol ambitie, klaar om je eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt? Dan is M2Q de plek voor jou!

Op 6 maart 2024 zijn we te vinden op de KDG/AP Jobbeurs in Antwerp Expo, waar we jou graag meer vertellen over wie we zijn en de mogelijkheden die we bieden als softwaretester.

Als je nog niet bekend bent met M2Q, laat me je een korte introductie geven. Wij zijn een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in softwaretesten. Onze missie is om hoogwaardige en betrouwbare softwareoplossingen te leveren aan onze klanten.

Op de jobbeurs zullen we je alles vertellen over de rol van softwaretester bij M2Q. Als softwaretester ben je verantwoordelijk voor het testen van softwareapplicaties om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit omvat het identificeren en rapporteren van bugs, het ontwikkelen van testcases en het samenwerken met ontwikkelaars om problemen op te lossen. Het is een uitdagende en dynamische rol die veel ruimte biedt voor groei en ontwikkeling.

Wat maakt M2Q tot de ideale werkplek voor jou als softwaretester? Ten eerste bieden we een ondersteunende en stimulerende werkomgeving waarin jouw groei en succes centraal staan. We geloven in het belang van continue leren en ontwikkeling, en daarom bieden we uitgebreide trainingen en opleidingsmogelijkheden aan al onze medewerkers.

Daarnaast krijg je bij M2Q de kans om te werken aan uitdagende projecten voor toonaangevende klanten in verschillende sectoren. Of het nu gaat om het testen van een nieuwe mobiele app, een webapplicatie of een IoT-oplossing, bij M2Q is geen dag hetzelfde en krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden voortdurend te verbeteren en te verfijnen.

Dus, als jij ook enthousiast bent over een carrière als softwaretester en benieuwd bent naar wat M2Q te bieden heeft, kom dan langs op onze stand op de jobbeurs in Antwerp Expo op 6 maart 2024. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Kun je niet wachten om meer te weten te komen over onze vacatures als softwaretester? Neem dan alvast een kijkje op onze vacaturepagina  en ontdek waarom M2Q de perfecte werkplek voor jou kan zijn!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen jouw toekomst bij M2Q vorm te geven!

Gerelateerde blogs