De Slingshot launch is een feit!

De Slingshot launch is een feit!

Slingshot launch

Groot nieuws binnen cronos! Een paar clusterbedrijven zijn samengesmolten tot 1 overkoepelende entiteit Slingshot genaamd. Hieronder gaan bedrijven als Recce, B.Ignited, M2Q en Two the point. Al deze bedrijven hebben al een lange tijd hun eigen meerwaarde binnen cronos maar werken ook als schakel samen naar bedrijven die opzoek zijn naar een totaal traject.

Tijdens zo’n trajet gaat slingshot het volledige bedrijfsproces onderzoeken en deze gaan optimaliseren waar nodig. Dit met als doel bedrijven future proef te maken en er voor te zorgen dat zij hun processen geoptimaliseerd hebben. Dit wordt gedaan door digitale oplossingen en platformen te ontwikkelen, te implementeren en te onderhouden.

Slingshot probeert dit zo toegankeljk mogelijk te maken en met een budget van 9K kan ieder bedrijf al zo’n realitycheck nagaan en zien welke zaken verbeterd moeten worden.

Waaruit bestaat slingshot:

M2Q: Verantwoordelijk voor het testen van websites, applicaties en software
Recce: Verbeteren van bepaalde schakels in het bedrijfsproces aan de hand van een end to end traject.

B.Ignited: gespecialiseerd in het ontwikkelen van software
Two the point: Kijken naar de technische visie van een bepaald project

Pathway: experten in transformatie, release en change management

One dot: full service digital creative agency

Hoe gaat slingshot te werk?

Uittekenen van een idee en prototype

Er wordt vertrokken vanuit de probleem fase en deze wordt eerst geanalyseerd. Als reactie hierop worden een paar trajecten opgeschreven en met de klant afgetoetst. Eens het meest passende traject gekozen is wordt er een framework en prototype opgezet.

Eens het prototype klaar is en groen licht krijgt bij de klant, kan het ontwikkelen beginnen. Dit is een proces waar we uitsluitend met inhouse proffesionals werken en dat 5 dagen zal duren.

Na 5 dagen gaan we sprints opzetten om de eerste stukken code te gaan dry runnen en zien of alles werkt zoals het zou moeten. Daarnaast koppelen we ook met de klant terug om te zien of dit de applicatie was die hij voor ogen had en of hij misschien nog andere zaken graag erbij had gewild. Na deze terugkoppeling heeft het ontwikkelingsteam nog 2 dagen om de laatste puntjes op de i te zetten.

Na dag 9 is het eindelijk zover en is alles gereed. De software wordt opgeleverd en de klant kan Slingshot zovaak als nodig contacteren indien er bepaalde vragen en onduidelijkheden optreden.

Gerelateerde blogs