Waag de sprong!

Waag de sprong!

waag-de-sprong-M2Q

Durf jij de sprong te wagen? Durf jij investeren in je eigen ontwikkeling?

IN SLECHTS 4 WEKEN WORD JIJ TOP QUALITY CONSULTANT.

 

Wil jij graag mee verantwoordelijk zijn voor het lanceren van kwaliteitsvolle software bij de overheid, in grote bedrijven of voor mega evenementen? Op slechts 4 weken tijd word je klaargestoomd tot ISTQB gecertifieerde Quality Consultant in manual of automated software testing. Schrijf je snel in want de plekken zijn beperkt.

Wat is de Software Quality School?

De Software Quality School of SQS is een initiatief van b.ignited en M2Q. Dit gratis, alles omvattend, initiatief is toe aan de 3de editie en richt zich op het aanleren en trainen van skills die noodzakelijk zijn om de taak als Quality Consultant uit te voeren.

Be chosen

Word jij gekozen om deel te nemen aan dit traject? Dan kan je niet enkel geheel kosteloos deelnemen aan SQS maar kan je, als kers op de taart, kans maken om een felbegeerde plek weg te kapen binnen één van de twee bedrijven.

Slechts de allerbesten krijgen dat plekje aangeboden maar iedereen wandelt weg met een gedegen QA basis én certificatie.

De SQS Opleiding

De SQS opleiding gaat door van 19 april 2022 tot en met 13 mei 2022. Tijdens deze opleiding willen we jou de kans geven om aan te voelen waar jouw passie ligt en daarom splitsen we na twee weken het opleidingstraject op. Zo kan jij je richten op datgene waar jouw hartje sneller van gaat slaan.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd om een Software Quality Consultant te worden in slechts 4 weken? M2Q start op 19 april 2022 met een nieuwe opleiding tot Software Quality Consultant.

– gratis dagopleiding
– 04-weken programma
– professionele trainers
– behaal je ISTQB en andere certificaten
– de opleiding gaat door in de SQS-klas
– maak kans op een job
– leer werken met Six Sigma for software delivery en low coding en nog veel meer testtools.

Interesse? Ben jij vrij van 19/4 tot en met 13/5? Schrijf je nu in bij de Software Quality School:

https://softwarequalityschool.be/waag-de-sprong/

Gerelateerde blogs