Testimonial van collega Zander

Testimonial van collega Zander

Software-testing-testimonial

Software testing boring? Hell no!

Als net afgestudeerde in IT wist ik niet welke kant ik graag wou uitgaan. Zonder enige ervaring in software testing, bood M²Q me de kans om in deze zeer diverse wereld te beginnen.

Na 1 maand vol opleidingen waaronder het ISTQB certificaat, was ik helemaal klaargestoomd om mijn kennis in de praktijk om te zetten.

Dankzij de goede work-life balance bij M2Q, kon ik beginnen bij een klant in mijn woon-omgeving. Hierdoor kon ik volop proeven van de IT en de testing wereld.

Zodoende kwam ik dankzij de uitgebreide contactenkring van M2Q terecht bij Biocartis, een bedrijf waar ik volledig achter sta en mezelf heb kunnen ontplooien als software test engineer.

Bij M2Q krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen en certificaten te behalen die je helpen om persoonlijk en professioneel te groeien. De sfeer is uitstekend dankzij de verschillende teamevents en communicatiekanalen. Ik heb collega’s gekregen die ik eerder als vrienden bekijk! Nooit zal ik vergeten wat de ervaring met M2Q voor mij gedaan heeft.

Gerelateerde blogs