Dahlia studeerde Kunst, nu aan het werk als QA-Tester bij M2Q

Dahlia studeerde Kunst, nu aan het werk als QA-Tester bij M2Q

M2Q-Testklas-Dahlia

Dahlia studeerde enkele maanden geleden af in de Kunst. Tijdens haar zoektocht kwam ze bij de VDAB terecht waar ze dacht een job in de Colruyt te vinden. Al snel trok de Testklas van M2Q en b.ignited haar aandacht. Vooral het Golden Ticket, waar je als afgestudeerde kans maakt op een job als QA-tester binnen een van de bedrijven, sprak haar enorm aan.

Van Kunst naar QA-Tester is natuurlijk een grote sprong. Dankzij het georganiseerde infomoment en het interview wist Dahlia waaraan ze begon. Toch stond ze versteld van de vlotheid waarmee ze de theorie en praktijk oppikte gedurende de 4-weken lange stoomcursus.

Bekijk het volledige interview op: https://vimeo.com/567440187

Het ISTQB-certificaat als basis

In de eerste week van de Testklas krijg je alle theorie om je ISTQB-certificaat te halen. Het ISTQB is HET certificaat voor alle testers. Hiermee toon je aan dat je alle technieken e.d. onder de knie hebt om jezelf een Tester te noemen. Dahlia behaalde het certificaat op het einde van haar eerst week.

De 3 andere weken van de opleiding verliepen op wieltjes en Dahlia won dan ook het GOLDEN TICKET. Nu mocht ze ondertussen haar verwelkomingspakket van M2Q in ontvangst nemen en is ze aan de slag in haar allereerste opdracht.

Gebeten door deze nieuwe uitdaging

Dahlia houdt ervan om haar tanden te zetten in nieuwe uitdagingen. Als jongste telg binnen M2Q kijkt ze er enorm naar uit om tonnen ervaring op te doen en veel nieuwe mensen te leren kennen. Het hele traject is haar gewoon overkomen en ze wil dit de komende tijd vooral zo houden. Dahlia geniet ervan hoe het momenteel gaat en bekijkt het dag per dag.

Veni, vidi, vici!

Heb je net zoals Dahlia ook zin in een JOB als QA-Tester bij M2Q?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Gerelateerde blogs