M2Q Summer Event 2024

M2Q Summer Event 2024

M2Q team summer event 2024

Teamwork makes the Dream Work!

Wat een geweldig weekend hebben we gehad tijdens ons M2Q Summer Event! Afgelopen zaterdag trok ons team eropuit voor een dag vol avontuur en plezier, en we kunnen met trots zeggen dat het een onvergetelijke ervaring was.

Een dag vol avontuur

De dag begon met een bezoek aan de indrukwekkende mergelgrotten van Riemst, waar we niet alleen genoten van de prachtige omgeving, maar ook deelnamen aan een workshop mergel bewerken. Het was een geweldige manier om onze creativiteit te uiten en tegelijkertijd de teamgeest te versterken.

Verkenning van de Wijngaarden

Na een smakelijke lunch was het tijd voor een rondleiding door de schilderachtige wijngaarden van Wijnkasteel Genoels-Elderen. De rondleiding werd gevolgd door een heerlijke wijnproeverij, waar we de smaken van de lokale wijnen konden ontdekken en genieten van een ontspannen sfeer.

Een heerlijke afsluiting

We sloten de dag af met een heerlijk diner in goed gezelschap, waar we konden reflecteren op de ervaringen van de dag en onze band als team verder konden versterken.

Bedankt aan het M2Q-team!

Een grote dank aan iedereen die erbij was; jullie hebben deze dag onvergetelijk gemaakt! Een speciale vermelding gaat uit naar Stefanie voor de top organisatie en de geweldige planning van dit Summer Event!

Benieuwd naar de aftermovie? Stay tuned!

En vergeet niet om onze vacatures te ontdekken: [M2Q Vacatures]

We kijken ernaar uit om nog meer van zulke geweldige momenten te creëren als team!