SEO WEB TESTING

Beter scoren in Google
met het M2Q SEO Webtest programma!

Het M2Q Testteam zorgt niet enkel voor een rapport, maar helpt ook in het oplossen van uw SEO problemen. 
Alles begint bij een SEO Quickscan waarna we dieper ingaan op de problematiek aan de hand van trefwoordonderzoek, inhoudsoptimalisatie en technische analyse van de structuur en code van de website.

 

We ZORGEN VOOR...

Een snelle website

Wij testen uw website op snelheid en rapporteren de bottlenecks in uw website performance. Snelheid is een cruciale factor voor een goed scorende website!

Een hogere score in Google

Door uw website te testen op alle belangrijke punten in het Google algoritme kunnen weuw website een score geven en verbeteren.

Een mobiele website

Sinds enkele jaren is Mobile First indexing een belangrijke key factor voor een goed scorende website. Hoe doet uw website het op een mobiel (GSM)?

met onze

Kwaliteitsgerichte diensten:

SEO Quickscan

Onze test engineers onderwerpen uw website / webshop aan een grondige quickscan. Deze quickcan wordt u gepresenteerd samen met enkele quick wins voor een betere SEO score.

SEO Deepscan

Om een volledig rapport met to-the-point aandachtspunten te kunnen afleveren voeren we echte SEO Deepscan uit waarna we samen met u een volledig SEO actieplan uitwerken.

SEO As A Service

De SEO score van je website verbeter je niet op 1 dag. Het is een proces van meten en bijsturen. Dat is waar SEO AAS de beste oplossing is voor uw onderneming.

Business Case: Media Outlet

Waardevolle software
sneller afleveren

In een sector waar “de eerste zijn” je reputatie maakt of kraakt, verkortten we de time-to-market van cruciale features in hun digitale nieuwskanalen van weken tot slechts een paar uur. Dit is wat we hebben bereikt:

Reduced Time-To-Market

Door het elimineren van alle bestaande software delivery verspillingen en het creëren van een effectieve samenwerkingsstrategie die de snelheid van samenwerking tussen software teams verhoogd.

Higher Quality Output

Ons doel was zo vroeg mogelijk te beginnen met QA-controles en gestructureerde kwaliteitsbewaking om er zeker van te zijn dat we het juiste op de juiste manier ontwikkelden.

Reduced Feature Cost

Lean processen creëerden het ideale klimaat voor automatisering met behulp van state of the art DevOps en CI/CD benaderingen. Dit verhoogde de leveringssnelheid met een lager gebruik van middelen, waardoor de ontwikkeling van een feature aanzienlijk goedkoper werd.

HEB JE VRAGEN?

30min GRATIS CONSULTATIE​

Business Case: Insurance & Mutuality

Restore trust in ICT

Door het stimuleren van een nieuwe en kwaliteitsgerichte cultuur tussen business en IT, waren we in staat om het aantal terugkerende productieproblemen aanzienlijk te verminderen, met een positieve impact op de gebruikerstevredenheid en een verlaging van de overheadkosten.