Great Place to Work

M2Q Great Place to Work
  • 2023/2024: Voor de tweede keer op rij is M2Q “ Great Place To Work” certified!

We did it again! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we voor de tweede keer het certificaat van Great Place to Work® Belgium hebben ontvangen met een score van 94%! Deze prestatie is een bewijs van de toewijding van mijn team en collega’s binnen de Slingshot-cluster, bestaande uit de volgende Cronos-bedrijven – M2Q, b.ignited, Bulls-i en The Beehive.

  • 2022/2023: M2Q is a Great Place to Work

Gecertificeerd zijn als Great Place to Work is een geweldige prestatie en een eer voor ons.

Ik ben verheugd dat M2Q, als onderdeel van Slingshot, gecertificeerd is als Great Place to Work. M2Q is met zijn medewerkers de uitdaging aangegaan om prioriteit te gegeven aan het welzijn van het team. Iedereen moet zich betrokken voelen en zich “thuis” voelen in het M2Q-team. In de voorbije 2 jaar hebben we technologieën gebruikt om verbinding en hybride werkplekken te versterken en werkprocessen te stroomlijnen om meer samenwerking te bevorderen. Ik ben bemoedigd om te zien dat onze initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie een vlucht nemen en positieve invloed hebben op de algehele groepsgeest. Dank aan alle M2Q-medewerkers voor jullie bijdrage aan deze Great Place to Work certificering.

Dingen die medewerkers leuk vinden aan M2Q

“Bij M2Q voel je je gewaardeerd. Als je wil groeien of je zelf ontwikkelen kan je steeds bij de CEO Jürgen terecht, hij staat achter je. Het is meer een familie dan een organisatie.”

Warme familiale sfeer
Je wordt niet in het diepe gegooid. Je wordt vanaf dag 1 ondersteund door de CEO en collega’s. Alle neuzen wijzen in dezelfde richting. De CEO Jurgen is oprecht geïnteresseerd in wie ik ben als persoon.

Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen
We krijgen kans om te groeien en ons verder te ontwikkelen.

In voor fun
Naast het harde werk is er steeds plaats voor ontspanning en plezier zoals teametentjes, familie uitstappen, het jaarlijkse sinterklaasfeest, de kartcompetitie enz…

Feel good
Regelmatig op verwachte en onverwachte tijdstippen krijg je leuke verrassingspakketten thuisgestuurd. In COVID-tijd kwam de CEO, Jürgen, zelf een paaspakket langs brengen.

Gratis lunch en koffie
We hebben gratis eten voor iedereen en onbeperkte koffie.

Casual dresscode
Er zijn geen formele dresscode-eisen op kantoor, dus je kunt je comfortabel kleden.

 

Jurgen Meheus M2QCEO en Managing Partner Jürgen Meheus is trots op deze erkenning

Jürgen Meheus, CEO M2Q: ‘We zijn bijzonder trots dat we dit label samen met het Slingshot-cluster hebben behaald.  Dat we nu erkend worden als een ‘Great Place to Work’ is de bevestiging dat onze mensen en klanten zich thuis voelen bij M2Q. We werken steeds aan een omgeving waar mensen direct contact hebben met de CEO, zich kunnen ontwikkelen en waar steeds plaats is voor ontspanning en plezier.

 

Wat ons echt een Great place To Work maakt zijn onze mensen!