Teambuilding M2Q – 2019

Teambuilding M2Q – 2019

Teambuilding M2Q

We zijn ondertussen reeds halfweg in de zomervakantie van 2020 en het is weer eens tijd om vooruit te kijken naar ons nieuw team-event later dit jaar.

Door het corona virus is het moeilijk om nu al een nieuw team-event te plannen. De maatregelen veranderen toch op periodieke tijdstippen. Begin juli waren we blij dat we iets meer konden doen, we kregen van de overheid wat meer speelruimte. Jammer dat we op vandaag moeten vaststellen dat het niet de goede kant op gaat en dat er waarschijnlijk nieuwe maatregelen zich gaan opdringen om het virus terug in te dijken.

Vandaar dat we nog eens terugblikken op een geslaagd team-event van 2019, toen er nog geen sprake was van COVID-19 maatregelen.

Op 21/09/2019 hadden we samen met B.Ignited ons 14de team-event van M2Q. Onze events zijn wel gekend en we proberen steeds activiteiten te voorzien die iedereen leuk vindt. In 2019 hadden we ons oog laten vallen op een organisatie in Kortessem.

We hadden 2 activiteiten voorzien die dag namenlijk “The Highland Games” en “Schapendrijven” dat gepaard ging met een gezellige BBQ als afsluiter.

Daarnaast kregen alle M2Qers ook een hele mooie hoodie om de komende winter te overleven!

Gerelateerde blogs