Nearshore & Agile Software
Testing Services

Lagere operationele kosten met hogere productiviteit en kwaliteit

In combinatie met de huidige snelle wereld, verwachten bedrijven een snelle en efficiënte levering van software-oplossingen zonder kwaliteitsopofferingen, wat mogelijk is met effectieve kwaliteit en software testing diensten. Nearshore en Agile Software Testing Services kunnen de operationele kosten verlagen, terwijl de productiviteit wordt verhoogd en de kwaliteit van de levering in elke stap van de development lifecycle wordt gegarandeerd.

We ZORGEN VOOR...

Lagere operationele kosten

Door de kwaliteitsborging van het project vanaf het begin mee te nemen in het ontwikkelproces kunnen we de operationele kosten drukken.

Hogere productiviteit

Door het outsourcen van de softwaretesten via Nearshore kun je rekenen op een hogere productiviteit in het testproces.

Betere kwaliteit

Bij M2Q zetten we ook Nearshore testers in. Dit zorgt voor een grotere beschikbaarheid die vanuit ons team gecoördineerd wordt

met onze

Kwaliteitsgerichte diensten:

Agile Software Testing

M2Q integreert Agile Software Testing diensten aan het begin van het project tussen ontwikkeling en testen. Dit zorgt voor een optimale en snelle oplevering van de software of applicatie.

Nearshore Software Testing

Dit stelt u in staat om uw software testing solution te hebben dicht bij uw onderneming. Snel, makkelijk en kwaliteitsvol uw testteam samenstellen met een M2Q Nearshore Team.

Offshore Software Testing

Wanneer tijdzones en bereikbaarheid geen issue zijn voor uw testplan, is Offshore Software Testing zeker doeltreffend als het op beschikbaarheid en kwaliteit aankomt.

Wat zijn Nearshore & Offshore Test Diensten?

Nearshore verwijst naar de geografische locatie die wordt gebruikt voor het uitbesteden van projecten en diensten aan partnerbedrijven. De meeste business-minded mensen zijn al bekend met offshore en onshore outsourcing, die gebruik maken van overzeese partners en in het land gevestigde derde-partij bedrijven respectievelijk om uw software-ontwikkeling teams aan te vullen. Nearshore, ter vergelijking, wordt gebruikt voor outsourcing bedrijven die zich binnen dezelfde tijdzones bevinden als uw bedrijf, maar zich binnen de grenzen van een apart land bevinden. Dit stelt u in staat om uw kwaliteitsborging en software testing uitgebreide teams te hebben op een locatie die in de nabijheid is van het land van uw hoofdkwartier, maar tegen een verlaagde prijs dan in het land vanwaar de klant actief is.

Wat zijn Agile Test Diensten?

Software testing diensten verwijst naar het proces van het verifiëren van een systeem met als doel het identificeren van eventuele fouten of gebreken in een software applicatie of programma. We gaan na of de aangemaakte software functioneert volgens de eisen van de klant en eindgebruiker. Elk product moet worden opgeleverd volgens de volledige specificaties die door de klant worden verlangd, wat betekent dat kwaliteitsborging grondig, weloverwogen en efficiënt moet zijn. De traditionele manier van softwareontwikkeling staat bekend als de Watervalmethode, waarbij het bouwproces in een reeks stappen wordt opgedeeld. Dit lineaire ontwerp biedt een duidelijke koers, maar gaat ten koste van wendbaarheid, snelheid en naadloze oplevering. Agile Software Testing, is een betere alternatief en kan geïmplementeerd worden aan het begin van het project met een continue integratie tussen ontwikkeling, Business en het testteam, iets waar de Waterval methode minder toe in staat is. In plaats van sequentieel te zijn, is Agile software ontwikkeling continu.

HEB JE VRAGEN?

30min GRATIS CONSULTATIE​