Nearshore en Agile Software Testing Services

De wereld beweegt nu sneller dan vroeger. Vliegtuigen, treinen en auto’s zijn voor de hand liggende voorbeelden die in gedachten komen, maar hoe de moderne markt opereert is het principe vergeleken met zijn voorgangers van slechts 50 jaar geleden. Naarmate de technologie en de wereldwijde netwerken zich verder hebben ontwikkeld, zijn ook de verwachtingen voor producten en diensten in een stroomversnelling geraakt.

De mate van interconnectiviteit via het internet, het gemakkelijk toegankelijke e-mailplatform en de sociale media zorgt voor onmiddellijke resultaten, wederkerigheid en voldoening. In combinatie met de huidige snelle wereld, verwachten bedrijven een snelle en efficiënte levering van software-oplossingen zonder kwaliteitsopofferingen, wat mogelijk is met effectieve kwaliteit en software testing diensten.

Aan deze verwachtingen voldoen kan een uitdaging zijn, zelfs voor de meest gerenommeerde, capabele bedrijven. De roep om het handhaven van uw eigen normen van kwaliteit kan worden beantwoord door middel van nearshore outsourcing opties. Nearshore software testdiensten kunnen de operationele kosten verlagen, terwijl de productiviteit wordt verhoogd en de kwaliteit van de levering in elke stap van de development lifecycle wordt gegarandeerd.

Wat zijn Nearshore en Agile Software Test Diensten?

Software testing diensten verwijst naar het proces van het verifiëren van een systeem met als doel het identificeren van eventuele fouten of gebreken in een software applicatie of programma, zodat het functioneert volgens de eisen van de klant en eindgebruiker. Elk product moet worden geleverd volgens de volledige specificaties die door de klant worden verlangd, wat betekent dat kwaliteitsborging grondig, weloverwogen en efficiënt moet zijn. De traditionele manier van softwareontwikkeling staat bekend als de Watervalmethode, waarbij het bouwproces in een reeks stappen wordt opgedeeld. Dit lineaire ontwerp biedt een duidelijke koers, maar gaat ten koste van veelzijdigheid en naadloze oplevering.

Agile Software Testing, als een huidige, populaire alternatief, kan worden geïmplementeerd aan het begin van het project met continue integratie tussen ontwikkeling en testen, iets waar de Waterval methode niet toe in staat is. In plaats van sequentieel te zijn, is Agile software ontwikkeling continu.

Tot slot verwijst nearshore naar de geografische locatie die wordt gebruikt voor het uitbesteden van projecten en diensten aan partnerbedrijven. De meeste business-minded mensen zijn al bekend met offshore en onshore outsourcing, die gebruik maken van overzeese partners en in het land gevestigde derde-partij bedrijven respectievelijk om uw software-ontwikkeling teams aan te vullen.

Nearshore, ter vergelijking, wordt gebruikt voor outsourcing bedrijven die zich binnen dezelfde tijdzones bevinden als uw bedrijf, maar zich binnen de grenzen van een apart land bevinden. Dit stelt u in staat om uw kwaliteitsborging en software testing uitgebreide teams te hebben op een locatie die in de nabijheid is van het land van uw hoofdkwartier.

Handmatig Vs. Geautomatiseerd testen

Testen op hoog niveau is verdeeld in twee vormen: handmatig en geautomatiseerd testen. Het grootste verschil tussen handmatig en geautomatiseerd testen is wie de test case uitvoert. Handmatig testen maakt gebruik van de input, inspectie en aandacht van menselijke testers. Bij geautomatiseerd testen, zoals u wellicht zult begrijpen, wordt een tool gebruikt om het werk voor u te doen.

Handmatig testen wordt gedaan door een tester door geduldige, tijd-geteste inspanning. Elke menselijke tester heeft interactie met de applicatie of software, klikt er doorheen om leemtes of fouten te vinden. Deze methode kan meer tijd in beslag nemen, maar biedt het unieke inzicht van een hands-on ervaring om te helpen bij de uiteindelijke kwaliteitscontroles.

Geautomatiseerd testen wordt uitgevoerd door een machine of tool die een vooraf geschreven testscript uitvoert. Aangezien elke test is voorgeprogrammeerd, hangt de kwaliteit van de tests af van hoe goed de scripts zijn geschreven. Het is betrouwbaarder en robuuster dan handmatig, maar slechte programmering kan leiden tot gemiste fouten en bugs in het product.

Voordelen van Nearshore en Agile Software Testing

We maken allemaal fouten. Het is een deel van de menselijke natuur, wat betekent dat geen eerste iteratie van een project, product, code, of software perfect zal zijn. Kwaliteitsborging en testen is van cruciaal belang bij het ontcijferen waar deze fouten zijn opgetreden, het voorkomen van potentiële systeemfouten die resulteren in meer kosten. Het hebben van de juiste nearshore software testdiensten zal ervoor zorgen dat een toegewijd team vanaf het begin van het project zal werken aan het identificeren en verwijderen van fouten op tijd. Dit zal de kwaliteit van de software verhogen en de onderhoudskosten verlagen.

De initiële ontwikkelingsfase is een kritieke tijd om knikken, fouten en problemen eruit te vissen voordat ze uitgroeien tot grotere problemen. Kwaliteit moet vanaf het begin de ruggengraat van alle softwareprojecten zijn, zodat potentiële fouten tot een minimum worden beperkt en knelpunten kunnen worden gevonden. Een grondig begin legt de basis voor een succesvol project later.