DURF JIJ
DE SPRONG
TE WAGEN?

IN SLECHTS 4 WEKEN WORD JIJ
TOP QUALITY CONSULTANT

Wil jij graag mee verantwoordelijk zijn voor het lanceren van kwaliteitsvolle software bij de overheid, in grote bedrijven of voor mega evenementen?

Onze opleiding van april/mei 2022 is volzet. Maar, word je ook graag klaargestoomd tot ISTQB gecertifieerde Quality Consultant in manual of automated software testing? Schrijf je nu al in en wij contacteren je van zodra wij een nieuwe sessie organiseren.

Wil jij graag mee verantwoordelijk zijn voor het lanceren van kwaliteitsvolle software bij de overheid, in grote bedrijven of voor mega evenementen?

Van 19 april tot 13 mei 2022 word je klaargestoomd tot ISTQB gecertifieerde Quality Consultant in manual of automated software testing. Schrijf je snel in want de plekken zijn beperkt.

Schrijf je NU in!

Schrijf je en wordt 1 van onze 10 durvers!

Gelieve hier jouw CV te uploaden
Contact

Wat is de
Software Quality School?

De Software Quality School of SQS is een initiatief van b.ignited en M2Q. Dit gratis, alles omvattend, initiatief is toe aan de 3de editie en richt zich op het aanleren en trainen van skills die noodzakelijk zijn om de taak als Quality Consultant uit te voeren. 

Be chosen

Word jij gekozen om deel te nemen aan dit traject? Dan kan je niet enkel geheel kosteloos deelnemen aan SQS maar kan je, als kers op de taart, kans maken om een felbegeerde plek weg te kapen binnen één van de twee bedrijven.

Slechts de allerbesten krijgen dat plekje aangeboden maar iedereen wandelt weg met een gedegen QA basis én certificatie.

Waarom deelnemen aan de
Software Quality School?

Professionele trainers

Onze trainers zijn pro in hun vak en zetten hun kennis dagelijks om in praktijk bij grote klanten.

Certificering

Na vier weken ben jij, mét een vernieuwde dosis zelfvertrouwen en een aantal erkende certificaten, een professional aan het begin van je carrière in Quality Assurance.

Quality is key

Softwarekwaliteit is de sleutel tot klantwaardering en -behoud. Help bedrijven het succes van hun business te verzekeren door jouw efficiëntie en effectiviteit.

Beperkte groep

SQS kiest voor een kleine groep zodat we iedereen op de gepaste wijze kunnen ondersteunen en begeleiden tot Software Quality Consultant.

De SQS opleiding

De SQS opleiding gaat door van 19 april 2022 tot en met 13 mei 2022. Tijdens deze opleiding willen we jou de kans geven om aan te voelen waar jouw passie ligt en daarom splitsen we na twee weken het opleidingstraject op. Zo kan jij je richten op datgene waar jouw hartje sneller van gaat slaan. 

Week 1 & 2

De eerste twee weken zie je, samen met je klasgenoten, de basis van quality assurance en behaal je je ISTQB certificaat om dat te bewijzen. Vanaf week drie kies jij of je gaat voor test analyse, Lean Six Sigma for software delivery en low coding of je kiest ons meer technische track en leert in no time spelen met Object Oriented Programming (OOP), basis Java, BDD, Cucumber en Docker.

Uiteraard is dit slechts een topje van de ijsberg en leer je in SQS nog veel meer kennen…

Week 3 & 4 – M2Q track

M2Q | Software Testing en QA

In deze track bij M2Q zal je o.a. nog meer te weten komen over Test Analyse, een aantal testingtools(waardoor je sneller en efficiënter zal kunnen testen),Release management, Lean Six sigma enz…

Week 3 & 4 – b.ignited track

Vanaf week drie gaan we in deze meer technische track dieper in op het échte codeerwerk met Java, BDD en Cucumber. Ook een aantal test automation frameworks komen hierbij aan bod.

De samenwerking

b.ignited en M2Q, beiden software quality assurance bedrijven binnen de Cronos groep, staan garant voor dezelfde doelstellingen, maar met een andere aanpak. Via dit samenwerkingsinitiatief kunnen we deze formule aanbieden aan nieuw talent. 

M2Q | Software Testing en QA

M2Q is een dynamisch en snelgroeiend IT bedrijf binnen de Cronos groep, gericht op state-of-the-art testing oplossingen aan de hand van sterk gegronde testing technieken en methodologieën. Onze klanten helpen om de juiste tests uit te voeren zodat de kwaliteit van hun nieuwe software vaststaat bij een Go Live: dat is onze belangrijkste doelstelling.

b.ignited is de voorbije 5 jaar uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 20 toffe en gemotiveerde werknemers, met elk hun specialisatie binnen test automatisatie, gaande van technische testen, over API-testen tot automatische UI testen. Elke dag helpen we onze klanten om de juiste testen op een correcte manier te automatiseren, zodat hun nieuwe software gegarandeerd probleemloos ‘live’ kan gezet worden. automatiseren, zodat hun nieuwe software gegarandeerd probleemloos Live kan gezet worden.