Test Professionals

Managed staffing

U rekent op M2Q voor de continue bemanning van uw Testingafdeling. Een beperkt aantal experts of meteen het volledige team, dat kiest u zelf. Wij zorgen voor continuïteit, ook in geval van ziekte of vakanties.

De belangrijkste drijfveren van onze Managed IT Staffing-diensten zijn het leveren van het juiste talent tegen de juiste kosten, op het juiste moment en op het juiste moment.

We ZORGEN VOOR...

Groot talent

Het gaat niet alleen om ervaring en expertise; het gaat ook om culturele fit. Wij bieden u de meest geschikte kandidaat. Naast expertise en ervaring selecteren we professionals op basis van hun flexibiliteit en interpersoonlijke vaardigheden voordat we ze aanbevelen aan onze klanten.

Inhuren op maat

U heeft een schaalbare, flexibele en op maat gemaakte oplossing nodig om toegang te krijgen tot talent en uw personeelsbestand aan te passen aan de behoeften van uw bedrijf. Wij volgen elke klantsituatie nauwgezet op en anticiperen op hun behoeften. Dit betekent dat wij, in combinatie met onze grote pool aan IT-experts, u in zeer korte tijd van de relevante profielen kunnen voorzien.

Kosteneffectieve oplossing

IT-budgetten staan voortdurend onder druk, terwijl u tegelijkertijd het hoofd moet bieden aan nieuwe zakelijke en technologische uitdagingen. Het inzetten van extra vast personeel wordt steeds lastiger te verantwoorden. Met Managed Staffing-services kunt u gebruik maken van deskundige bronnen van derden, wanneer u deze nodig heeft en voor de vereiste tijdsduur.

met onze

Kwaliteitsgerichte diensten:

Gecertificeerde Engineers

Om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen zijn alle test engineers ISTQB gecertificeerd.

Gedreven Testmanagers

De M2Q Testmanagers managen zowel eigen M2Q testteams als bedrijf eigen testteams.

Training & Coaching

Met de M2Q Trainingen en Coaching programma's wordt uw Team getraind en gecoacht op een praktische manier.

Wat zijn Nearshore en Agile Software Test Diensten?

Software testing diensten verwijst naar het proces van het verifiëren van een systeem met als doel het identificeren van eventuele fouten of gebreken in een software applicatie of programma, zodat het functioneert volgens de eisen van de klant en eindgebruiker. Elk product moet worden geleverd volgens de volledige specificaties die door de klant worden verlangd, wat betekent dat kwaliteitsborging grondig, weloverwogen en efficiënt moet zijn. De traditionele manier van softwareontwikkeling staat bekend als de Watervalmethode, waarbij het bouwproces in een reeks stappen wordt opgedeeld. Dit lineaire ontwerp biedt een duidelijke koers, maar gaat ten koste van veelzijdigheid en naadloze oplevering. Agile Software Testing, als een huidige, populaire alternatief, kan worden geïmplementeerd aan het begin van het project met continue integratie tussen ontwikkeling en testen, iets waar de Waterval methode niet toe in staat is. In plaats van sequentieel te zijn, is Agile software ontwikkeling continu. Tot slot verwijst nearshore naar de geografische locatie die wordt gebruikt voor het uitbesteden van projecten en diensten aan partnerbedrijven. De meeste business-minded mensen zijn al bekend met offshore en onshore outsourcing, die gebruik maken van overzeese partners en in het land gevestigde derde-partij bedrijven respectievelijk om uw software-ontwikkeling teams aan te vullen. Nearshore, ter vergelijking, wordt gebruikt voor outsourcing bedrijven die zich binnen dezelfde tijdzones bevinden als uw bedrijf, maar zich binnen de grenzen van een apart land bevinden. Dit stelt u in staat om uw kwaliteitsborging en software testing uitgebreide teams te hebben op een locatie die in de nabijheid is van het land van uw hoofdkwartier.

HEB JE VRAGEN?

30min GRATIS CONSULTATIE​

Handmatig Vs. Geautomatiseerd testen

Testen op hoog niveau is verdeeld in twee vormen: handmatig en geautomatiseerd testen. Het grootste verschil tussen handmatig en geautomatiseerd testen is wie de test case uitvoert. Handmatig testen maakt gebruik van de input, inspectie en aandacht van menselijke testers. Bij geautomatiseerd testen, zoals u wellicht zult begrijpen, wordt een tool gebruikt om het werk voor u te doen. Handmatig testen wordt gedaan door een tester door geduldige, tijd-geteste inspanning. Elke menselijke tester heeft interactie met de applicatie of software, klikt er doorheen om leemtes of fouten te vinden. Deze methode kan meer tijd in beslag nemen, maar biedt het unieke inzicht van een hands-on ervaring om te helpen bij de uiteindelijke kwaliteitscontroles. Geautomatiseerd testen wordt uitgevoerd door een machine of tool die een vooraf geschreven testscript uitvoert. Aangezien elke test is voorgeprogrammeerd, hangt de kwaliteit van de tests af van hoe goed de scripts zijn geschreven. Het is betrouwbaarder en robuuster dan handmatig, maar slechte programmering kan leiden tot gemiste fouten en bugs in het product.