Azenium Total Quality - Logo
Beste CxO of IT leider, ervaar jij problemen om…

Software met een hoge ROI
te leveren of te integreren
voor jouw business?

Het echte probleem ligt in de manier waarop jouw projectteam(s)
de output valideren en er lessen uit trekken. Neem contact met ons op
zodat we samen jouw case kunnen onderzoeken en de software delivery
flow kunnen verbeteren.

We helpen je om...

De volgende problemen te voorkomen

Software Delivery Overhead

Door het ontdekken, monitoren en verbeteren van software delivery processen zoals ze werkelijk zijn en niet zoals u denkt dat ze zouden kunnen zijn.

High Cost Of Poor Quality

Door duidelijke en meetbare kwaliteitsdoelstellingen in te voeren, zo vroeg mogelijk in elke fase van uw SDLC.

Loss Of Focus

Door saai werk te automatiseren en uw teams te helpen zich te concentreren op belangrijke taken. Zoals het schalen van de business of het creëren van echte waarde.

met onze

Kwaliteitsgerichte diensten:

Engineering Productiviteit Suite

Combineer gegevens uit uw softwareleveringstoolsets voor E2E-inzicht, om de snelheid snel te verhogen en de effectiviteit te verbeteren.

Total Quality Management

Creëer een klimaat waarin medewerkers voortdurend hun vermogen verbeteren om producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren.

Procesverbetering via data
voor ICT

Een datagestuurde aanpak voor ICT-verbeteringen, ondersteund door tastbare doelstellingen en meetgegevens voor uw hele organisatie.

Business Case: Media Outlet

Waardevolle software
sneller afleveren

In een sector waar “de eerste zijn” je reputatie maakt of kraakt, verkortten we de time-to-market van cruciale features in hun digitale nieuwskanalen van weken tot slechts een paar uur. Dit is wat we hebben bereikt:

Reduced Time-To-Market

Door het elimineren van alle bestaande software delivery verspillingen en het creëren van een effectieve samenwerkingsstrategie die de snelheid van samenwerking tussen software teams verhoogd.

Higher Quality Output

Ons doel was zo vroeg mogelijk te beginnen met QA-controles en gestructureerde kwaliteitsbewaking om er zeker van te zijn dat we het juiste op de juiste manier ontwikkelden.

Reduced Feature Cost

Lean processen creëerden het ideale klimaat voor automatisering met behulp van state of the art DevOps en CI/CD benaderingen. Dit verhoogde de leveringssnelheid met een lager gebruik van middelen, waardoor de ontwikkeling van een feature aanzienlijk goedkoper werd.

HEB JE VRAGEN?

30min GRATIS CONSULTATIE​

Business Case: Insurance & Mutuality

Restore trust in ICT

Door het stimuleren van een nieuwe en kwaliteitsgerichte cultuur tussen business en IT, waren we in staat om het aantal terugkerende productieproblemen aanzienlijk te verminderen, met een positieve impact op de gebruikerstevredenheid en een verlaging van de overheadkosten.