Ontdek Tricentis Tosca Copilot: Uw AI-aangedreven Testautomatiseringsassistent

Ontdek Tricentis Tosca Copilot: Uw AI-aangedreven Testautomatiseringsassistent

AI-aangedreven Testautomatiseringsassistent

Ontdek Tricentis Tosca Copilot: Uw AI-aangedreven Testautomatiseringsassistent

De Tosca Copilot is een doorbraak in testautomatisering, die de kracht van generatieve AI benut om de manier waarop u uw testprocessen beheert te revolutioneren. Deze geavanceerde assistent, aangedreven door de meest geavanceerde Large Language Models (LLM’s), is ontworpen om zowel de productiviteit als de kwaliteit van uw applicaties te verhogen in elke fase van de testlevenscyclus.

Met de Tosca Copilot kunt u moeiteloos testassets binnen uw portfolio vinden, begrijpen en optimaliseren via een intuïtieve chatinterface. Dit leidt tot verhoogde efficiëntie, snellere onboarding van nieuwe teamleden en een significante vermindering van dubbel werk.

Wat zijn de voordelen de Tosca Copilot?

Tijd besparen

Verkort de tijd die wordt besteed aan complexe testactiviteiten en los problemen sneller op met behulp van uitvoeringsinzichten, wat leidt tot kortere releasecycli en aanzienlijke tijdbesparingen.

Productiviteitswinst

Geef nieuwe medewerkers meer mogelijkheden met Tosca Copilot, wat het inwerken vereenvoudigt en het leren versnelt, wat leidt tot snellere productiviteitswinst en efficiëntere workflows.

Kostenbesparingen

Bespaar kosten door repetitieve testtaken te minimaliseren, ongebruikte of dubbele assets te elimineren en redundantie te verminderen door efficiënte TQL queries.
Ontgrendel het Volledige Potentieel van Tosca met M2Q
Als een vertrouwde dealer van Tricentis Tosca biedt M2Q meer dan alleen licenties. Wij bieden een uitgebreide service die ervoor zorgt dat u het maximale uit uw investering in Tosca haalt. Of u nu aan het begin staat van uw Tosca-reis of uw testprocessen wilt opschalen, ons expertteam staat klaar om u bij elke stap te begeleiden.

Waarom Kiezen voor M2Q?

• Deskundige Begeleiding: Onze ervaren consultants helpen u de complexiteit van Tosca te navigeren, zodat u een soepele en succesvolle implementatie krijgt die is afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

• Uitgebreide Training: Wij bieden trainingsprogramma’s die de vaardigheid van uw team in Tosca versnellen, waardoor ze vanaf dag één de volledige mogelijkheden kunnen benutten.

• Continue Ondersteuning: Van probleemoplossing tot het optimaliseren van uw testautomatiseringsstrategie, M2Q biedt voortdurende ondersteuning om uw operaties soepel te laten verlopen.

Investeer met vertrouwen in Tosca, wetende dat M2Q uw partner is in het bereiken van ongeëvenaard succes in testautomatisering. Neem vandaag nog contact met ons via info@m2q.be op en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw testprocessen te transformeren met Tosca.

Auteur: Günther Himschoot

 

Gerelateerde blogs