Great Place to Work Event voor ons Topteam!

Great Place to Work Event voor ons Topteam!

Voor de derde keer op rij hebben we samen het Great Place to Work-certificaat gehaald

M2Q voor de 3 keer op rij Great Place To Work-Certified™

Het is feest bij M2Q! Voor de derde keer op rij zijn we erkend als een Great Place To Work-Certified™ in België voor 2024-2025. Deze prachtige erkenning onderstreept de mensgerichte cultuur binnen onze organisatie en weerspiegelt de toewijding, expertise en passie van ons team, dat elke dag opnieuw het beste van zichzelf geeft.

Onze waarden: innovatie en creativiteit

Bij M2Q waarderen en stimuleren we innovatie, creativiteit en uitmuntendheid. Deze erkenning zou niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet van onze fantastische teams en collega’s binnen Slingshot, de overkoepelende groep van Cronos-bedrijven waartoe M2Q behoort. Samen met b.ignited, Bulls-i, The Beehive en Cheevo bouwen we aan een betere toekomst en vieren we successen die zorgen voor een gezonde balans tussen werk en plezier.

Een krachtig bewijs van teaminzet

Deze prestatie is een krachtig bewijs van de inzet van al onze medewerkers en het gezamenlijke streven om M2Q een plek te maken waar mensen graag werken. We willen onze dank uitspreken aan alle M2Q-collega’s voor hun onvermoeibare bijdrage aan deze Great Place To Work certificering!

Bedankt aan ons geweldige team

Dank aan ieder van jullie voor jullie continue inzet en bijdrage. Samen maken we M2Q tot een geweldige werkplek!

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bekijk hier alle openstaande vacatures en neem contact op met Stephanie op het e-mailadres stephanie.loyens@m2q.be

Gerelateerde blogs