Nearshore & Agile Software
Testing Services

Lagere operationele kosten met hogere productiviteit en kwaliteit

In combinatie met de huidige snelle wereld, verwachten bedrijven een snelle en efficiënte levering van software-oplossingen zonder kwaliteitsopofferingen, wat mogelijk is met effectieve kwaliteit en software testing diensten. Nearshore software testdiensten kunnen de operationele kosten verlagen, terwijl de productiviteit wordt verhoogd en de kwaliteit van de levering in elke stap van de development lifecycle wordt gegarandeerd.

We ZORGEN VOOR...

Lagere operationele kosten

Door de kwaliteitsborging van het project vanaf het begin mee te nemen in het ontwikkelproces kunnen we de operationele kosten drukken.

Hogere productiviteit

Door het outsourcen van de softwaretesten via Nearshore kun je rekenen op een hogere productiviteit in het testproces.

Betere kwaliteit

Bij M2Q zetten we ook Nearshore testers in. Dit zorgt voor een grotere beschikbaarheid die vanuit ons team gecoördineerd wordt

met onze

Kwaliteitsgerichte diensten:

Agile Software Testing

M2Q integreert Agile Software Testing diensten aan het begin van het project tussen ontwikkeling en testen. Dit zorgt voor een optimale en snelle oplevering van de software of applicatie.

Nearshore Software Testing

Dit stelt u in staat om uw software testing solution te hebben dicht bij uw onderneming. Snel, makkelijk en kwaliteitsvol uw testteam samenstellen met een M2Q Nearshore Team.

Offshore Software Testing

Wanneer tijdzones en bereikbaarheid geen issue zijn voor uw testplan, is Offshore Software Testing zeker doeltreffend als het op beschikbaarheid en kwaliteit aankomt.

Wat zijn Nearshore en Agile Software Test Diensten?

Software testing diensten verwijst naar het proces van het verifiëren van een systeem met als doel het identificeren van eventuele fouten of gebreken in een software applicatie of programma, zodat het functioneert volgens de eisen van de klant en eindgebruiker. Elk product moet worden geleverd volgens de volledige specificaties die door de klant worden verlangd, wat betekent dat kwaliteitsborging grondig, weloverwogen en efficiënt moet zijn. De traditionele manier van softwareontwikkeling staat bekend als de Watervalmethode, waarbij het bouwproces in een reeks stappen wordt opgedeeld. Dit lineaire ontwerp biedt een duidelijke koers, maar gaat ten koste van veelzijdigheid en naadloze oplevering. Agile Software Testing, als een huidige, populaire alternatief, kan worden geïmplementeerd aan het begin van het project met continue integratie tussen ontwikkeling en testen, iets waar de Waterval methode niet toe in staat is. In plaats van sequentieel te zijn, is Agile software ontwikkeling continu. Tot slot verwijst nearshore naar de geografische locatie die wordt gebruikt voor het uitbesteden van projecten en diensten aan partnerbedrijven. De meeste business-minded mensen zijn al bekend met offshore en onshore outsourcing, die gebruik maken van overzeese partners en in het land gevestigde derde-partij bedrijven respectievelijk om uw software-ontwikkeling teams aan te vullen. Nearshore, ter vergelijking, wordt gebruikt voor outsourcing bedrijven die zich binnen dezelfde tijdzones bevinden als uw bedrijf, maar zich binnen de grenzen van een apart land bevinden. Dit stelt u in staat om uw kwaliteitsborging en software testing uitgebreide teams te hebben op een locatie die in de nabijheid is van het land van uw hoofdkwartier.

HEB JE VRAGEN?

30min GRATIS CONSULTATIE​

Handmatig Vs. Geautomatiseerd testen

Testen op hoog niveau is verdeeld in twee vormen: handmatig en geautomatiseerd testen. Het grootste verschil tussen handmatig en geautomatiseerd testen is wie de test case uitvoert. Handmatig testen maakt gebruik van de input, inspectie en aandacht van menselijke testers. Bij geautomatiseerd testen, zoals u wellicht zult begrijpen, wordt een tool gebruikt om het werk voor u te doen. Handmatig testen wordt gedaan door een tester door geduldige, tijd-geteste inspanning. Elke menselijke tester heeft interactie met de applicatie of software, klikt er doorheen om leemtes of fouten te vinden. Deze methode kan meer tijd in beslag nemen, maar biedt het unieke inzicht van een hands-on ervaring om te helpen bij de uiteindelijke kwaliteitscontroles. Geautomatiseerd testen wordt uitgevoerd door een machine of tool die een vooraf geschreven testscript uitvoert. Aangezien elke test is voorgeprogrammeerd, hangt de kwaliteit van de tests af van hoe goed de scripts zijn geschreven. Het is betrouwbaarder en robuuster dan handmatig, maar slechte programmering kan leiden tot gemiste fouten en bugs in het product.