You are here:

News

Geef prioriteit aan Crowd Testing om het meeste uit uw bedrijf te halen

Vandaag de dag is het belangrijk om zich wendbaar op te stellen en aan te passen aan de noden van de continu veranderende omgeving. Omwille van COVID-19 worden bedrijven staalhard geconfronteerd met hun eigen businessmodel en zijn ze genoodzaakt zich aan te passen. Door de harde switch van offline naar online, staan bedrijven voor nieuwe uitdagingen die op hun beurt ook kinderziektes met zich meebrengen.

Lees meer
Testing echt nodig?

4 tekenen wanneer je nood hebt aan testing:

Slechte functionaliteit:
Wanneer een website, applicatie, softwarepakket klaar is, wordt het door developer nagezien. Toch gebeurt het dat een klant een ander karakter intypt of in een andere taal schrijft waardoor heel het systeem blokkeert. Dit leidt tot frustraties bij de klant waardoor die afhaakt van de pagina.

Lange laad tijden:

Lees meer
Hoe automatisatie een invloed heeft op de gaming industrie

Wie aan games denkt, denkt aan creatieve zielen die hun fantasie in volledige loop kunnen laten gaan, toch heeft automatisatie een grote impact hierop:

Vanuitgaand dat creatieve jobs minder zullen getroffen worden door automatisatie lijkt het in de gaming industrie toch anders te liggen. Vele games worden namelijk de dag van vandaag al via AI ontwikkeld. Hierdoor kunnen ook kleinere gamingbedrijven complexe games gaan ontwikkelen.

Lees meer
Is het moeilijk om een software tester te worden?

2 topics die een beter beeld geven over het testen van software:

Wat doet een tester?

Een tester zoekt naar bugs in de code van softwaredevelopers alvorens deze online komt. Deze test fase is de belangrijkste fase doordat alles staat of valt bij het ontwikkelen van goede software. Een tester gaat niet de code aanpassen maar enkel naar fouten zoeken en adviezen geven. Het is daarom van crusiaal belang dat de tester de software structuur begrijpt waarin de developer werkt.

Lees meer
Covid en zijn impact op het IT gebeuren.

4 IT-takken die wendbaar moesten schakelen

Data en AI : Cloud based oplossingen worden vaker gevraagd. Hierdoor worden gegevens gecentraliseerd en kan er efficiƫnter gewerkt worden. Hierdoor wordt kantoor werk geminimaliseerd waardoor en besmettingsgevaar gereduceerd.

Lees meer
Crowdtesting

Kwaliteit wordt vaak geassocieerd met duur, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn!

Hier zijn 5 voordelen die Crowdtesting met zich mee brengt:

Door digitalisering wordt de omloopsnelheid van apps en websites alsmaar verkort. Hierdoor zijn ontwikkelaars verplicht sneller software te releasen. Door deze toename in snelheid, is er meer druk en wordt het lastiger voor de ontwikkelaars om de gemaakte software grondig te testen.

Lees meer