m2q in beeld

Met al deze toppers hadden we een onvergetelijk weekend Reims! Ontdek onze Reims aftermovie.

M2Q is een dynamisch en snelgroeiend IT bedrijf binnen de Cronos groep, gericht op state-of-the-art testing oplossingen aan de hand van sterk gegronde testing technieken en methodologieën. Onze klanten helpen om de juiste tests uit te voeren zodat de kwaliteit van hun nieuwe software vaststaat bij een Go Live: dat is onze belangrijkste doelstelling.

Hassan is het mooie voorbeeld van een jonge dertiger die zich tijdens CORONA vragen heeft gesteld over zijn verdere professionele carrière. Aangezien Hassan geen toekomst zag in zijn huidige loopbaan besloot hij zich te gaan heroriënteren en kwam hij mede dankzij een familielid uit op de job van “Tester”, QA tester om precies te zijn.

Niet goed wetende wat de job van Tester eigenlijk inhield begon Hassan aan “De Testklas”. Als snel bleek dat dit helemaal zijn ding was.

Erwin is afkomstig uit de Grafische Industrie. Hij werkte jaren bij KODAK en EFI (Electronics for Imaging). Als demonstrateur bij beide bedrijven was het testen van software een van zijn taken. Achteraf bekeken was het testen daar bijlange niet zo gedetailleerd en gestructureerd volgens bepaalde plannen als nu geleerd. 

Dahlia studeerde Kunst, nu aan het werk als QA-Tester bij M2Q

Dahlia studeerde enkele maanden geleden af in de Kunst. Tijdens haar zoektocht kwam ze bij de VDAB terecht waar ze dacht een job in de Colruyt te vinden. Al snel trok de Testklas van M2Q en b.ignited haar aandacht. Vooral het Golden Ticket, waar je als afgestudeerde kans maakt op een job als QA-tester binnen een van de bedrijven, sprak haar enorm aan.