Testing

Ben je op zoek naar extra ondersteuning of training op vlak van QA? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Wij kunnen voor zowel kleine als grote projecten direct ingezet worden. Hierdoor verlies je geen tijd bij het zoeken en recruteren en opleiden van personeel. Al onze medewerkers beschikken over de nodige certificaten en hebben kennis van ISTQB: het International Software Testing Qualifications Board. Alle senior consultants binnen M2Q beschikken over een ISTQB Advanced Level certificaat  voor testanalist, technisch testanalist of testmanager. Deze consultants hebben kennis van scrum, agile, DevOps en testautomatisering.

Wij werken via het 'try and hire' principe waar de consultant een maand op proef draait met de klant. Vindt de klant dat er geen match is, zoeken wij een nieuwe persoon voor die positie. 

Opleidingen en Trainingen

Vaak gebeurt het dat een bedrijf al een test afdeling heeft maar zich graag wilt bijscholen. Binnen M2Q beschikken wij over de juiste expertise om deze mensen wegwijs te maken met de nieuwe trends binnen het test gebeuren. De duur van de training is afhankelijk van de complexiteit van de opleiding.