You are here:

Mobile testing

Phone icon phone [#225] Created with Avocode.

Laat uw mobiele applicatie testen door testing professionals

Mobiele applicaties worden steeds vaker gebruikt in het dagelijkse leven van smartphonegebruikers. Het spreekt voor zich dat dit soort applicaties dan ook steeds meer ontwikkeld worden. Door deze evolutie daalt de gebruikerstolerantie. Gebruikers hebben alleen maar oog voor applicaties die gebruiksvriendelijk zijn, vlot werken en naadloos integreren met hun toestel. Daarom is het noodzakelijk voor ontwikkelaars en bedrijven om hun applicaties in ontwikkeling te laten testen.

Al onze Test Engineers zijn stuk voor stuk professionals in hun vak.

Elke tester bij M2Q beschikt over een ISTQB certificaat en een groot pakket aan testervaring. Met een uitgebreide kennis van mobiele applicaties gaan onze consultants bij u aan de slag van begeleiding, uitwerking en planning tot uitvoering, rapportage en opleiding. Met een tester van M2Q zal de kwaliteit van uw applicaties aanzienlijk verbeteren.

 

Onze diensten

Functionele Testing

Het verifiëren van de basisfunctionaliteit van een applicatie. Dit gebeurt zo vroeg mogelijk en gedurende het hele ontwikkelingsproces.

Usability Testing

Belangrijk voor het lanceren van een gebruiksvriendelijke applicatie. Deze testen gebeuren op stabiele versies, gedurende het hele ontwikkelingsproces.

Performantie Testing

Een applicatie moet voldoende snel zijn. Daarom testen wij ook de performantie zodat deze optimaal is alvorens de applicatie op de markt komt. 

Automatisatie

Met automatisatie bieden we de mogelijkheid aan om regressietesten sneller te laten verlopen.

Test ons uit. Nu!