You are here:

Visie M2Q

M2Q biedt testing services via o.a. onze interne Test Center aan tegen een vaste prijs en met een vaste doorlooptijd. Een opdrachtgever krijgt direct een offerte in huis en weet dus gelijk waar hij aan toe is.

De concretisering van het begrip resultaat is voor iedereen anders. Voor de één is het een zo goedkoop mogelijke, flexibele en betrouwbare ICT-oplossing, voor de ander is effectiviteit, onderscheidend vermogen of innovatie juist van belang. Uw situatie en de daarmee samenhangende resultaatgebieden zijn dan ook altijd ons uitgangspunt.

Diversiteit staat hoog aangeschreven en met de samenwerking met Passwerk wordt dit nog versterkt. Onze consultants kunnen ingezet worden op diverse projecten en hebben de nodige flexibiliteit om zich aan te passen aan de klant.

Het doel is steeds om het testproces bij de klant te verbeteren en bij te staan, want een beter testproces draagt bij tot een hogere kwaliteit van de applicaties wanneer die naar productie gaan. Het zorgt er ook voor dat je met minder middelen betere resultaten kan boeken doordat het testproces zal waken over de kwaliteit tijdens de levenscyclus van een project.

Terug naar onze visie